"Δεν έσπασε μπλόκο για Μπερμπάτοφ"

Από sport24.gr: Ο εκπρόσωπος των αγροτών στον Προμαχώνα, Στέργιος Λίτος ακυρώνει το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με το οποίο άνοιξαν τα μπλόκα για να περάσει με το αυτοκίνητό του ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Πηγή: sport24.gr
"Δεν έσπασε μπλόκο για Μπερμπάτοφ"

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες μέρες η είδηση ότι "άνοιξε" το μπλόκο των αγροτών στον Προμαχώνα για να περάσει η Μπέντλεϊ του Βούλγαρου επιθετικού. Μάλιστα, ήρθε χθες και μια ακόμη είδηση (και οι δύο βγήκαν αρχικά από βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης), συγκεκριμένα ότι μοιράστηκαν 100 μερίδες φαγητού αγορασμένες από τον Μπερμπάτοφ στους οδηγούς που "ταλαιπωρούνται" στον Προμαχώνα.

Και τις δύο διέψευσε με δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5" ο εκπρόσωπος των Ελλήνων αγροτών στο μπλόκο του Προμαχώνα, Στέργιος Λίτος: "Ούτε μπλόκο άνοιξε για τον Μπερμπάτοφ, ούτε μερίδες φαγητού μοιράστηκαν από μέρους του.

Δεν έχουμε κλείνει το δρόμο στον Προμαχώνα, αφού σταθερά αφήνουμε να περάσουν λεωφορεία, φορτηγά και απλώς κόσμος, για να μη δημιουργείται πρόβλημα. Ίσως αυτά τα βγάζουν οι μάνατζερ του".

Διαβάστε ακόμη...