«Ολόκληρο σύστημα για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»!

Από sdna.gr: Βολές κατά του Ολυμπιακού και της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον πρώην στρατηγικό σύμβουλο του ΠΑΟΚ, Γκερμάν Τσιστιακόφ, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από τους Πειραιώτες.
Πηγή: sdna.gr
«Ολόκληρο σύστημα για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»!

Με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου ασχολείται η ρωσική ιστοσελίδα «SportXL», αναφορικά με την... εκκωφαντική πορεία του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ξεπεράσει ανάλογα επιτεύγματα άλλων συλλόγων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο κείμενο υπάρχει αναφορά σε όλα όσα συμβαίνουν στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και στους δικαστικούς μπελάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης και στο γεγονός ότι στον Ολυμπιακό αγωνίζονται βασικοί μόλις δύο Έλληνες παίκτες, οι Σιόβας και Φορτούνης.

Παράλληλα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Γκερμάν Τσιστιακόφ, ο οποίος βρέθηκε στον ΠΑΟΚ για 1,5 χρόνο κι ο Ρώσος πρώην στέλεχος του Δικεφάλου ρίχνει... πυρά κατά των Πειραιωτών, αναφέροντας ότι υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα ώστε εγγυημένα το πρωτάθλημα να καταλήξει στους «ερυθρόλευκους»!

«Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται και υπάρχει μία μόνο εντολή: Ολυμπιακός. Όταν πήγα εκεί για να εργαστώ και άκουγα διάφορες ιστορίες, σκέφτηκα ότι ήταν απλά δικαιολογίες και κλαψούρισμα όσων ανθρώπων δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Νόμιζα πως έβρισκαν συνωμοσίες για να καλύψουν τα δικά τους λάθη. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποίησα, ότι στην πραγματικότητα υπάρχει από πίσω ένα ολόκληρο σύστημα για την συγκεκριμένη ομάδα, έτσι ώστε εγγυημένα να παίρνει στο τέλος το πρωτάθλημα», υποστηρίζει ο Τσιστιακόφ.

Διαβάστε ακόμη...