«Μπάσιμο» Αμοιρίδη στον Α.Σ. ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Αποφασισμένος να παίξει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Αμοιρίδης.
Πηγή: inpaok.com
«Μπάσιμο» Αμοιρίδη στον Α.Σ. ΠΑΟΚ

Μετά την συνολική χορηγία για τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο γνωστός επιχειρηματίας φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει προσωπικά δυο τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο επί σειρά ετών «χρυσός χορηγός» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και από φέτος βασικός υποστηρικτής του Α. Σ. ΠΑΟΚ, συζητά με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, το ενδεχόμενο να αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου το γυναικείο βόλει του Δικεφάλου καθώς επίσης και το τμήμα της πάλης. Ο Κώστας Αμοιρίδης υπήρξε αθλητής της πάλης με πολλές διακρίσεις ενώ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το βόλει.

Οι συζητήσεις είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα και να του ανατεθούν τα δυο τμήματα. Γεγονός που θα σημάνει αυτόματα την άνοδο και των δυο τμημάτων καθώς πρόθεση του Θεσσαλονικού επιχειρηματία δεν είναι απλά να ασχοληθεί με τα δυο τμήματα αλλά να τα αναβαθμίσει και να τα αναδείξει.

Η κίνηση αυτή μπορεί να μεταφραστεί και ως απόφαση του Κώστα Αμοιρίδη για ποιο ενεργό ρόλο στον Α. Σ. ΠΑΟΚ. τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κοντά στον ερασιτέχνη και τον πρόεδρο του και θεωρείται πολύ πιθανό να αποκτήσει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στα κοινά του συλλόγου στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...