Μπλάζεβιτς: «Ικανός, αλλά άπειρος ακόμα ο Τούντορ»

Από sdna.gr: Το θέμα του Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται στο επίκεντρο του τύπου της Κροατίας, με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, να σχολιάζει την παρουσία του Κροάτη τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Μπλάζεβιτς: «Ικανός, αλλά άπειρος ακόμα ο Τούντορ»

Για μία ακόμα ημέρα ο Κροατικός τύπος εξακολουθεί να ασχολείται με τον Ιγκόρ Τούντορ και τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, οι Κροάτες φιλοξένησαν δηλώσεις του Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, ο οποίος πέρασε και αυτός από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

"Λυπάμαι για τον Τούντορ. Είναι αναμφίβολα ένας ταλαντούχος προπονητής, αλλά βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα της καριέρας του. Για να πετύχεις πρέπει να έχεις καλή σχέση με τους φιλάθλους, γιατί σύμφωνα με τη δική μου φιλοσοφία γι' αυτούς τα κάνουμε όλα. Είναι οι πιο σημαντικοί στο ποδόσφαιρο" σχολίασε ο Μπλάζεβιτς.

Ενώ όπως είπε στη συνέχεια οι δικές του αναμνήσεις μόνο θετικές είναι από τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του: "Εγώ δεν είχα δυσάρεστες εμπειρίες με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Απεναντίας! Όταν είχα έρθει με υποδέχτηκαν 5.000 άτομα στο αεροδρόμιο δημιουργώντας... χαμό. Πρόβλημα με οπαδούς είχα μόνο στην Κροατία. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πολύ συναισθηματικά δεμένοι με το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους".

Διαβάστε ακόμη...