Έτσι έπεισε τον Ιβάν ο Τούντορ!

Από metrosport.gr: Από το αναλυτικό ρεπορτάζ του τελευταίου διημέρου που διαβάσατε στη «Μ» και το metrosport.gr προκύπτει ότι το καθοριστικό σημείο στο να πάρει ο Σαββίδης την απόφαση να διατηρήσει τον Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν η τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του την Κυριακή το βράδυ, μετά τη σύσκεψη στην ΠΑΕ.
Πηγή: metrosport.gr
Έτσι έπεισε τον Ιβάν ο Τούντορ!

Στη διάρκεια της ο Κροάτης τεχνικός έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε όσα του καταλογίζονται για την αδυναμία να παρουσιάσει σταθερό σχήμα, τους τραυματισμούς τα άτυχα αποτελέσματα. Ακόμη και για το θέμα Μπερμπάτοφ μίλησε με τον Ιβάν που ήταν λογικό να του ζητήσει εξηγήσεις γιατί δεν παίζει ένας παίκτη που του κοστίζει 2 εκ. ευρώ ετησίως. Ο Κροάτης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι του άλλαξε και ρόλο (τον έβαλε πίσω από τον φορ) για να τον κάνει πιο χρήσιμο για την ομάδα και προφανώς αυτό δεν τον πήρε θετικά.

Έβγαλε και παράπονο γιατί δεν έγιναν οι μεταγραφές που ο ίδιος ζήτησε, κυρίως του επιτελικού μέσου: «Με έναν παίκτη για την τελική πάσα θα άλλαζαν πολλά στην επιθετική εικόνα της ομάδας». Στο τέλος, ζήτησε από τον Σαββίδη να πιστέψει στη δουλειά του γιατί είναι πεπεισμένος ότι η χρονιά θα έχει χάπι εντ. «Πιστεύω ότι όταν θα παίζονται όλα, πλέι οφ και Κύπελλο, η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει. Μόνο να μην έχουμε άλλες ατυχίες. Να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους και θα είμαστε δυνατοί,. Αυτοί που πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη...