Κίνδυνος έδρας για τον ΠΑΟΚ όταν απολογηθεί!

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για την ερχόμενη Παρασκευή (5/2), αλλά η απολογία του είναι στον "αέρα" εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων. Ο Δικέφαλος δεν εκτίει ενδεχόμενη τιμωρία με Πανιώνιο και Ηρακλή.
Πηγή: sport24.gr
Κίνδυνος έδρας για τον ΠΑΟΚ όταν απολογηθεί!

Σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για την ερχόμενη Παρασκευή 5/2 κλήθηκε ο ΠΑΟΚ για το αντικείμενο που χτύπησε τον Νίκο Λαζαρίδη μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, το προηγούμενο Σάββατο 30/1.

Ο "δικέφαλος" του βορρά, όπως έγραψε το Sport24.gr, κινδυνεύει με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για το άρθρο 15, παράγραφος 3α για "ρίψη αντικειμένων πριν ή μετά την λήξη του αγώνα" ενώ κλήθηκε και για "ρίψη αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα που δεν είναι πρόσφορα για να προκαλέσουν σωματική βλάβη".Ωστόσο, είναι άγνωστο πότε θα εκτίσει ενδεχόμενη τιμωρία, αφού οι δικηγόροι έχουν αποφασίσει αποχή μέχρι και την Δευτέρα (8/2), διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό, χωρίς να αποκλείεται η συνέχιση των κινητοποιήσεων τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή λοιπόν, θα αναβληθεί και ο "δικέφαλος" θα δώσει κανονικά με την συμπαράσταση των οπαδών του τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας με Πανιώνιο στις 10/2 και με Ηρακλή στις 14/2 για το πρωτάθλημα. Υποψήφιο παιχνίδι για να εκτίσει ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας είναι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 27/2 για την 24η αγωνιστική. Εκτός από τον ΠΑΟΚ έχουν κληθεί ακόμη σε απολογία ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε ακόμη...