«Κάρφωσε» Ολυμπιακό και Μαρινάκη υποψήφιος πρόεδρος της FIFA!

Από sdna.gr: Αιχμές για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παρ' ό,τι ο πρόεδρός του «εμπλέκεται σε σκάνδαλο στημένων», από τον υποψήφιο για την προεδρία της FIFA, Ζερόμ Σαμπέιν.
Πηγή: sdna.gr
«Κάρφωσε» Ολυμπιακό και Μαρινάκη υποψήφιος πρόεδρος της FIFA!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Σεπ Μπλάτερ στον προεδρικό θώκο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, εξαπέλυσε βέλη για τα φαινόμενα διαφθοράς στην UEFA, με αφορμή τη συνυποψηφιότητα του Τζιάνι Ινφαντίνο (γενικός γραμματέας της UEFA).

Στις δηλώσες του μάλιστα «κάρφωσε» -μεταξύ άλλων- και τον Ολυμπιακό, με αφορμή την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Μάλιστα έκανε λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση, λόγω των σχέσεων που υπάρχουν με τον γιο του Σάββα Θεοδωρίδη, Θεόδωρο, που είναι αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

«Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός πήρε άδεια από την UEFA για να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρ' ό,τι ο πρόεδρος του συλλόγου εμπλέκεται σε σκάνδαλο «στημένων» που σχετίζεται με εγκληματική οργάνωση. Οι κανονισμοί της UEFA απαιτούν τα κλαμπ να μην εμπλέκονται σε υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων. Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα κάνουν λόγο για συνομωσία λόγω των οικογενειακών σχέσεων του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της UEFA με τον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του Ζερόμ Σαμπέιν.

Διαβάστε ακόμη...