Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ για Αγγελίδη-Αναστασίου

Από sport24.gr: Από τα γραφεία της Τούμπας διαψεύδεται ότι ο πρώην πρόεδρος, Ιάκωβος Αγγελίδης, "πλήρωσε το μάρμαρο" γιατί έκανε την επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου. Αποφασισμένος να θέσει παραίτηση ο Βεζυρτζής.
Πηγή: sport24.gr
Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ για Αγγελίδη-Αναστασίου

Μία μέρα μετά την οργισμένη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη -με αφορμή διερευνητική κρούση που έγινε στον Γιάννη Αναστασίου χωρίς την άδειά του- ότι "κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδειά μου και όποιος το κάνει θέτει εαυτόν εκτός εταιρίας", ήρθε η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από την προεδρία της ΠΑΕ "για προσωπικούς λόγους".

Αυτό το γεγονός οδήγησε στη δημιουργία έντονης φημολογίας ότι ο Κύπριος δικηγόρος ήταν εκείνος που έκανε την διερευνητική κρούση στον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, από τα γραφεία της Τούμπας, προκύπτει ότι η παραίτηση του Αγγελίδη υπήρχε κατατεθειμένη εδώ και μέρες.

Παραιτείται ο Βεζυρτζής

Εξάλλου, θέμα παραίτησης του Νίκου Βεζυρτζή από την θέση του ενός εκ των δύο αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τίθεται μετά τις σημερινές εξελίξεις. Ο πολύπειρος παράγοντας θα ανακοινώσει την απόφαση του στο Δ.Σ. της Τρίτης και από το περιβάλλον του προκύπτει ότι προχωρά σε αυτή την ενέργεια γιατί βλέπει ότι δεν μπορεί να προσφέρει με βάση το πλαίσιο που ο ίδιος έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη. Ενδεχομένως, αυτή η θέση να συνδυάζεται με την προώθηση Μίχελ στην προεδρία της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...