«Δεν βρήκαμε κάτι αξιόλογο»

Από paokrevolution.net: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε και τελικώς ο ΠΑΟΚ δεν απέκτησε τον επιτελικό που εδώ και αρκετό καιρό ζητούσε ο Τούντορ.
Πηγή: paokrevolution.net
«Δεν βρήκαμε κάτι αξιόλογο»

Ο Φρανκ Άρνεσεν με αποκλειστικές δηλώσεις του στο metrosport.gr το απόγευμα εξήγησε το λόγο για τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε άλλη μεταγραφή πέρα από εκείνη του Βελλίδη και του Χατζηισαϊα: «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή. Το είχαμε πει ότι αν δεν βρούμε κάτι καλό δεν θα κάνουμε μεταγραφή το χειμώνα απλά για να κάνουμε».

Ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει κάποιον ελεύθερο παίκτη τις προσεχείς μέρες και η απάντηση του ήταν σαφής: Δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο στους ελεύθερους παίκτες.» Σχολίασε και την αποχώρηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από τα κοινά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: «Είμαι απογοητευμένος που παραιτήθηκε ο Τζακ γιατί θα είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε καλή συνεργασία αλλά σεβόμαστε την απόφασή του. Τώρα θα αναλάβει ο Μίχελ. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.»

Διαβάστε ακόμη...