«Μπορεί να μην ταιριάζει στον πλάνο του Τούντορ!»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης και μίλησε για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, το σύστημα που επιλέγει ο Τούντορ αλλά και το θέμα με τον Μπερμπάτοφ.
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορεί να μην ταιριάζει στον πλάνο του Τούντορ!»

Για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανιώνιο: «Δεν ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ που περιμένουν οι φίλαθλοί του. Ο Πανιώνιος ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι για να διεκδικήσει κάτι από τον θεσμό του Κυπέλλου. Σίγουρα το 1-1 είναι θετικό αποτέλεσμα γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Πανιώνιο μέσα στην Τούμπα. Η εμφάνιση δεν ήταν όμως καλή.»

Για την ισορροπία που δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ: «Το ρόστερ έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Ο Μακ, ο Ροντρίγκες και ο Ζάιρο έχουν την ταχύτητα αν και ο Μακ δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Στα αμυντικά χαφ παίζουν ο Χαρίσης με τον Τσίμιροτ ενώ παλιότερα έπαιζα Τζιόλης και Κάτσε. Μπροστά παίζει μια ο Αθανασιάδης μια ο Μπερμπάτοφ. Έχει αλλάξει 19 ενδεκάδες σε 19 ματς και οι επιλογές του είναι αλλοπρόσαλλες. Το 4-2-3-1 το θεωρώ καλύτερο σύστημα από το 3-5-2, και σε αυτό υπάρχουν ανομοιογένειες υπάρχουν και οι τραυματισμοί σε μια ομάδα. Εγώ ήμουν υπέρ του 4-2-3-1 γιατί υπάρχουν στην ομάδα μπακ και εξτρέμ. Από τη στιγμή που έχεις γρήγορα εξτρέμ είναι καλό να παίζεις αυτό το σύστημα. Έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις και τους επιθετικούς.»

Για το αν αλλάζει το σύστημα λόγω τραυματισμών: «Κυρίως για αυτό το λόγο αλλά και για το ντεφορμάρισμα. Για παράδειγμα ο Χαρίσης τραυματίστηκε και πάλι ενώ ο Αθανασιάδης δεν είναι ο περσινός παίκτης.»

Για το αν φταίει ο Τούντορ και η διαχείρισή του ή οι παίκτες: «Όποια διαχείριση και να κάνει και ο Τούντορ τα ίδια αποτελέσματα θα είναι. Οι παίκτες αυτοί είναι που πρέπει να αλλάξουν πρόσωπο και να μην ρίχνουμε πάντα την ευθύνη στον προπονητή.»

Για τις μεταγραφές: «Οι παίκτες που αλλάζουν την ομάδα είναι οι μεσοεπιθετικοί και δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά ο Βελλίδης και ο Χατζηησαΐας. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει ένα μεσοεπιθετικό που τόσο καιρό ζητάει ο Τούντορ και ίσως και έναν επιθετικό γιατί ο Αθανασιάδης είναι ντεφορμέ και τον Μπερμπάτοφ δεν φαίνεται να τον πιστεύει ο προπονητής.»

Για το θέμα Μπερμπάτοφ: «Εγώ είμαι υπέρ του προπονητή. Το ότι μπορεί να κοστίζει ένας ποδοσφαιριστής πολλά χρήματα δεν σημαίνει ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είναι τιμή για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπερμπάτοφ. Αυτός που αποφασίζει και είναι ο προπονητής είναι ο Τούντορ και αυτός βάζει την ενδεκάδα. Μπορεί να μην κάνει στο πλάνο του προπονητή, να θέλει έναν πιο γρήγορα και πιο νεαρό επιθετικό. Δεν σημαίνει ότι επειδή ο Σαββίδης μπορεί να πάρει πέντε παίκτες των δύο εκατομμυρίων πρέπει να παίξουν και όλοι.»

Για τον Παναθηναϊκό που κάνει μεταγραφές ουσίας: «Ο Παναθηναϊκός με οικονομικά προβλήματα έκανε μεταγραφές όπως του Μπουμάλ που έπαιξαν την επόμενη μέρα. Εύχομαι έστω και τις τελευταίες μέρες να πάρουν ότι θέλει ο Τούντορ για να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα. Αρχής γενομένης από το Κύπελλο αν περάσει στους 4 και μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του αλλά και στα πλέι οφ.»

Διαβάστε ακόμη...