Ο Μακ τα έχει… παίξει!

Aπό inpaok.com: O Ρόμπερτ Μακ είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες συμμετοχές την φετινή σεζόν με την φανέλα του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Ο Μακ τα έχει… παίξει!

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής έχει πατήσει 34 φορές χορτάρι, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο παίκτης των «ασπρόμαυρων».

Άξιο αναφοράς είναι πως φέτος ο 24χρονος επιθετικός έχει χάσει μόλις τρία παιχνίδια, αυτά του Κυπέλλου με Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό οι... μπαταρίες του Σλοβάκου έχουν αδειάσει, αφού από το καλοκαίρι παίζει συνεχόμενα παιχνίδια.

Μάλιστα, μετά τον τραυματισμό στην αναμέτρηση της Τούμπας με την Βέροια στις 17/1 ο Μακ ήταν αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όμως, ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός και στους δύο εκτός έδρας αγώνες.

Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μετά τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη, έλεγε στο περιβάλλον του ότι νοιώθει πραγματικά πολύ κουρασμένος, κάτι που άλλωστε μπορούσε κανείς εύκολα να διακρίνει, όχι μόνο την ώρα της αναμέτρησης αλλά και μετά το τέλος της, όταν ο Μακ πήγαινε με αργά βήματα από τα αποδυτήρια προς το πούλμαν της αποστολής.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...