Ελ Γκαζαλί: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θέλουν τον Μπουσουφά»

Από sdna.gr: Ο ατζέντης του Μπαρκ Μπουσουφά της Λοκομοτίβ Μόσχας, Ρασίντ Ελ Γκαζαλί, αποκαλύπτει στο SDNA το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στην Ελλάδα.
Πηγή: sdna.gr
Ελ Γκαζαλί: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θέλουν τον Μπουσουφά»

Δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα συνέδεσαν έντονα τον 31χρονο μεσοεπιθετικό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπαρκ Μπουσουφά με τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωσή του για τον «Δικέφαλο» φαινόταν βέβαια να μην προχωράει εξ αιτίας του οικονομικού.

Την ίδια στιγμή νέα δημοσιεύματα από τη Ρωσία χθες έβαζαν στο «κόλπο» και τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Το συμβόλαιο του Μπουσουφά στη Λοκομοτίβ λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος είναι πολύ πιθανό να φύγει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μιλώντας στο SDNA ο ατζέντης του Μπουσουφά, Ρασίντ Ελ Γκαζαλί, τόνισε πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ παραμένει «ζωντανό», επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, όπως κατέστησε σαφές, ο παίκτης θα ήταν θετικός να έρθει στην Ελλάδα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι για τον Μπουσουφά υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για το αν υπάρχουν συζητήσεις και σε πιο στάδιο είναι. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο Ελ Γκαζαλί στο SDNA.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του 31χρονου εξτρέμ της Λοκομοτίβ, περιμένει εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες, προσθέτοντας πάντως πως υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι από την Ευρώπη.

«Ναι αναμένω νεότερα σχετικά με τη μεταγραφή του Μπουσουφά σύντομα. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες ομάδες στην Ευρώπη που ενδιαφέρονται, ενώ η Λοκομοτίβ δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Είναι πολύ πιθανό ως τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη η μετακίνησή του να προχωρήσει».

Διαβάστε ακόμη...