Χατζηισαΐας: Το μέλλον του ΠΑΟΚ στην άμυνα (pics)

Από sdna.gr: Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έκλεισε στον ΠΑΟΚ και το SDNA σας παρουσιάζει τον Θεσσαλονικιό κεντρικό αμυντικό που γυρνάει στην πόλη του. Ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι και ποιος ο κολλητός του...
Πηγή: sdna.gr
Χατζηισαΐας: Το μέλλον του ΠΑΟΚ στην άμυνα (pics)

Από την Ομόνοια Σταυρούπολης στον ΠΑΟΚ μέσα σε διάστημα 5 ετών. Το λες και εξωπραγματικό! Ομως, όταν έχεις ταλέντο και φαίνεται σε πάει πολύ ψηλά. Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 21 Σεπτεμβρίου του 1992 και έκανε τη ποδοσφαιρική διαδρομή Σταυρούπολη, Κατερίνη, Γλυφάδα, Χανιά, Νέα Σμύρνη και τώρα ξανά επιστρέφει στα πάτρια εδάφη.

Αλλωστε το λέει και το τραγούδι: «Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα, εσύ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά. Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα, όπου κι άν πάω σ' έχω πάντα στη καρδιά. Θεσσαλονίκη μου κι άν είμαι μακρυά σου πάντα θυμάμαι τ' όνομα σου το γλυκό, αχ πως νοστάλγησα να ξαναρθώ κοντά σου κι άς ξεψυχήσω μπρος τον Πύργο τον Λευκό».

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ επιστρέφει στο... σπίτι του, αφού πρώτα έκανε το αγροτικό του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η αρχή έγινε στα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας Σταυρούπολης και το 2011 μετακόμισε στον Βατανιακό, όπου με την ομάδα της Κατερίνης είχε 19 συμμετοχές τη σεζόν 2011-12 στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Όμω, δεν έμεινε για πολύ αφού η... Αθήνα τον κάλεσε αμέσως. Η Γλυφάδα του Βίκτωρα Ρέστη τον έκανε δικό της για τη σεζόν 2012-13 με τον νεαρό στόπερ να έχει τις ίδιες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και αμέσως να μετακομίσει για πιο ψηλά.

Προτάθηκε στην ΑΕΚ...
Στις αρχές του καλοκαιριού του 2013, ο «Χατζη» προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωση του εξετάστηκε, αφού είναι ένας αμυντικός που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ ο ιδιοκτήτης της Γλυφάδας (Ρέστης) έχει πάρα πολύ καλές σχέσειος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν θα υπήρχε κάποιο εμπόδιο στη μετακίνηση. Η υπόθεση του δεν προχώρησε.

Δοκιμάστηκε στον Πλατανιά του Ουζουνίδη πριν τον ΑΟΧ
Ο Πλατανιάς διέκρινε το πλούσιο ταλέντο του Δημήτρη Χατζηισαϊα και τον πήρε στην Κρήτη για να δοκιμαστεί για δύο εβδομάδες με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Όλα έδειχναν πως ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τα ερυθρόλευκα μιας και έπαιξε και σε φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και ακολούθησε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι.

Ομως, τελικά κάτι έγινε και η μεταγραφή δεν προχώρησε με τον Χατζηισαϊα να παραμένει στα Χανιά και να υπογράφει στις 13 Αυγούστου 2013 στον ΑΟΧ για τη σεζόν 2013-14. Ηταν η έκτη μεταγραφή των Κρητικών για το πρωτάθλημα της Football League και το αξιοσημείωτο ήταν πως στην τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου πρωταθλήματος είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΟΧ και δεν είχε ξεχάσει τον κόσμο της ομάδας.

«Προσωπικοί μου στόχοι είναι να παίξω και να φανώ. Όπως να φανεί και η ομάδα. Στόχος είναι να είμαστε μία καλή ομάδα και να πάμε καλά», είπε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του και τελικά... φάνηκε!

Ο Χατζηισαϊας ήταν παιδί χαμηλών τόνων στο νησί και επειδή δεν είχε αυτοκίνητο, ρωτούσε για τις στάσεις των λεωφορείων για να πηγαίνει στην προπόνηση. Ολα αυτά δεν τον εμπόδισαν και πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τους Χανιώτες (36 συμμετοχές και 1 γκολ) κάνοντας αρκετές ομάδες της Super League να γράψουν στο μπλοκάκι τους το όνομα του. Τότε είχε ακουστεί το ενδιαφέρον από Πανιώνιο, Πανθρακικό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Επόμενη στάση: Νέα Σμύρνη
Τελικά, κατέληξε στη Νέα Σμύρνη έπειτα από εισήγηση του Αντώνη Μανίκα. Πάντως, και αυτή να μην υπήρχε στον Πανιώνιο θα τον ζητούσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης όταν ανέλαβε κάτι που δεν είχε καταφέρει στον Πλατανιά δύο χρόνια νωρίτερα. Ο Ελληνας προπονητής είχε πειστεί από τα σωματικά προσόντα του πανύψηλου (1,93μ.) παίκτη που είναι και αρκετά μυώδης. Αλλωστε, δύο εβδομάδες παρακολουθούσε κάθε κίνηση του από κοντά στο Καρπενήσι.

Ετσι, το καλοκαίρι του 2014 ο Χατζηισαϊας πήγε στην Πλατεία και άρχισε να καθιερώνεται στην 11άδα επί Μαρίνου Ουζουνίδη και είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας κεντρικός αμυντικός στο πρώτο γύρο της φετινής Super League.

Μέχρι στιγμής έχει 19 συμμετοχές (1787 λεπτά) και έχει αντικρίσει μόλις 3 φορές την κίτρινη κάρτα. Πέρσι ήταν πιο επιρρεπής έχοντας σε 15 αναμετρήσεις 8 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα. Βελτιώθηκε σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Αυτά είδε ο ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει δικό του τον 23χρονο στόπερ με τη μεταγραφή του να αναμένεται να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Ο «Χατζη» Θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών με κλιμακούμενα αυξανόμενες οικονομικές απολαβές...

Το μοναδικό του γκολ στον μελλοντικό συμπαίκτη του
Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στη θητεία του στη Super League και αυτό ήταν στον Μάρκο Βελλίδη. Ο νυν τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αποκρούσει την κεφαλιά του πανύψηλου στόπερ στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (1-3) διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ για την 24η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Ο κολλητός...
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είναι της παρέας, πάντα με το χαμόγελο και έχει έναν κολλητό από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της Super League, τον Απόστολο Γιάννου. Οι δύο παίκτες ήταν στον Πανιώνιο πριν ο Ελληνας επιθετικός μετακομίσει στην Τρίπολη και μοιραζόντουσαν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές των κυανέρυθρων. Η πλάκα που κάνει ο ένας στον άλλον είναι απίστευτη και πιο χαρακτηριστική είναι πως μετά το μοναδικό γκολ του Χατζηϊσαία ο Γιάννου του είπε: «Αφού το είδαμε και αυτό...»!

Fashion icon...
Ο Χατζηϊσαίας ντύνεται αρκετά trendy με τον Απόστολου Γιάννου να σχολιάζει μέχρι και τις στυλιστικές του προτιμήσεις, ενώ ο 23χρονος στόπερ είναι fashion icon στη Νέα Σμύρνη!

I love you σου λεω look at me που κλαίω...
Ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας έχει φάει «κόλλημα» με το τραγούδι του Χρήστου Καρατζάκου: «I love you σου λεω look at me που κλαίω...» και έχει κάνει άπαντες στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης να το ακούν. Μάλιστα, λέει πως χάρη σε αυτό το τραγούδι ο Πανιώνιος πάει... τρένο! Για να δούμε αν ακουστεί και στην Τούμπα και αλλάξει την κατάσταση του ΠΑΟΚ και οι παίκτες του δικεφάλου θα... χορεύουν στο χορτάρι!

Το αγαπημένο «4»
Ο Χατζηϊσαίας έχει ως αγαπημένο νούμερο το 4 και δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται. Το 4 στον ΠΑΟΚ είναι πιασμένο από τον Μάριν Λέοβατς, αλλά το 44 είναι ελεύθερο και τον περιμένει!

Διαβάστε ακόμη...