Καραδήμος για ΠΑΟΚ–ΑΕΚ και Μπερμπάτοφ!

Από thessports.gr: Ένας από τους παίκτες που έχουν γευθεί ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είναι ο Λουκάς Καραδήμος.
Πηγή: thessports.gr
Καραδήμος για ΠΑΟΚ–ΑΕΚ και Μπερμπάτοφ!

Ο νυν τεχνικός της Καλλιθέας και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μιλάει στο Novasports.gr για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, τονίζοντας πως το προβάδισμα το έχει η ΑΕΚ, ενώ θυμάται μεγάλες βραδιές του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά είπε :

«Αυτό που θέλω είναι να δούμε επιτέλους ποδόσφαιρο. Έχει κουραστεί ο κόσμος με όλα αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα και έχει ανάγκη από καλό θέαμα. Να δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Ανέκαθεν, γίνονταν σπουδαία ματς μεταξύ των δύο ομάδων, πρόσφεραν θέαμα και γκολ. Μακάρι να μπορούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο και φίλοι του ΠΑΟΚ για να δημιουργηθεί ακόμα πιο ωραία ατμόσφαιρα. Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή θα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι»

Υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια; «Φαβορί... Δύσκολο να πεις πως υπάρχει κάποιο φαβορί όταν παίζουν τόσο μεγάλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει προβάδισμα η ΑΕΚ, λόγω έδρας. Είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, έχει βρει ρυθμό με τον Πογέτ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά ψυχολογικά, ειδικά μετά και το στραβοπάτημα στην Ξάνθη. Έχει και κάποιες απουσίες, οπότε θεωρώ πως είναι σε πιο μειονεκτική θέση από την ΑΕΚ».

Κάποιο ντέρμπι που να σου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη; «Αρκετά παιχνίδια. Θυμάμαι ένα ματς στην Τούμπα τον Ιανουάριο του 2002 που είχε τελειώσει με νίκη 3-2 και μάλιστα είχαμε κερδίσει με ανατροπή, αφού βρεθήκαμε να χάνουμε 2-1. Επίσης, μια μεγάλη νίκη που είχαμε πάρει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Δεκέμβριο του 2002 με 4-3. Ένα ματς που είχαμε κάνει σπουδαία εμφάνιση. Γενικά μεταξύ των δύο ομάδων συνήθως βλέπουμε σπουδαία ματς».

Που κρίνονται τέτοιοι αγώνες; Τι πρέπει να έχουν οι ομάδες για να πάρουν τη νίκη; «Κοίταξε, αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει πλάνο στο παιχνίδι της. Έχει ταυτότητα, έχει βρει ρυθμό, είναι σε καλύτερη κατάσταση. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Και για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο. Βλέπουμε τον Μπερμπάτοφ, έναν σπουδαίο παίκτη να μην αγωνίζεται. Δεν αγωνίστηκε ξανά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μόνος του να τον απομυθοποιήσει. Δεν είναι δυνατόν ο Μπερμπάτοφ να παίζει 15 και 20 λεπτά. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα, όμως δεν γνωρίζω τι συμβαίνει».

Διαβάστε ακόμη...