Πρόκληση για όλους το ντέρμπι

Από metrosport.gr: Την όγδοη νίκη του στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος (από την καθιέρωση της πρώτης εθνικής) διεκδικεί ο ΠΑΟΚ απόψε το βράδυ στις 19:30.
Πηγή: metrosport.gr
Πρόκληση για όλους το ντέρμπι

Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν χθες αεροπορικώς με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία και κατέλυσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν και διοικητικά στελέχη της ομάδας, όπως η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Λούμπος Μίχελ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Στόχος του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία – χαρακίρι με αντίπαλο την Ξάνθη, είναι να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πείσει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα και να προιδεάσει θετικά τους φιλάθλους του, πως μπορεί να ανταποκριθεί θετικά. Είναι ένα ματς πρόκληση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να το αντιμετωπίσουν προκειμένου να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που αποτελεί μονόδρομο.

Ο Τούντορ είδε με ικανοποίηση στην χθεσινή προπόνηση που έγινε νωρίς το μεσημέρι στην Τούμπα, τους Ρόμπερτ Μακ και Στέλιο Μαλεζά να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις τους και να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Ο Κροάτης τεχνικός σύμφωνα με όσα έδειξε στις δύο τελευταίες προπονήσεις, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια. Στην τετράδα της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν ο Κίτσιου στην δεξιά πλευρά, ο Κοροβέσης στην αριστερή ενώ για το κέντρο της άμυνας προορίζονται οι Βίτορ και Τζαβέλας.

Στα χαφ επικρατέστεροι είναι οι Τζιόλης και Χαρίσης με τον Πέλκα να αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά, τον Ροντρίγκες αριστερά, τον Μακ δεξιά και τον Κλάους Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Βεβαίως οι Ροντρίγκες και Μακ μπορούν να εναλλάσσονται στα άκρα της επίθεσης ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα. Συνολικά ο Κροάτης τεχνικός έχει συμπεριλάβει 22 παίκτες στην αποστολή, θα ανακοινώσει όμως σήμερα νωρίς το μεσημέρι την τελική 18άδα για τον αγώνα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...