Ο Ιβάν αποφασίζει για το «δεκάρι»

Aπό metrosport.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται αύριο στην Ελλάδα και θα παρακολουθήσει διά ζώσης το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Ιβάν αποφασίζει για το «δεκάρι»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φυσικά, κατά το διάστημα της παραμονής του στην χώρα μας θα έχει συζητήσεις με τους συνεργάτες του στον Δικέφαλο για τα μεταγραφικά ζητήματα (σ.σ. Βεζυρτζής και Γκαγκάτσης δεν επέστρεψαν από Αθήνα μετά το δ.σ. της Λίγκας).

Το μεταγραφικό θέμα που "καίει" περισσότερο από τα υπόλοιπα είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου. Μέσα από τις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν παρόντος του Σαββίδη θα φανεί, λοιπόν, εάν, τελικά, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει δεκάρι ή θα συνεχίσει ως έχει.

Οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν είναι γνωστές. Ο Μπουσουφά είναι μία απ' αυτές, γι' αυτό και χθες η «Μ» επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μαροκινού επιτελικού, Ρασίντ Αλ Γκαζάλι, ο οποίος πριν από μερικές μέρες διέψευδε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ.

Χθες, πάντως, είπε το αντίθετο, τονίζοντας, όμως, ότι υπάρχουν ακόμη πολλές ομάδες που βολιδοσκοπούν τον παίκτη. Με τον τρόπο που τοποθετήθηκε, άλλωστε, φάνηκε ότι υπάρχει απόσταση με τον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο των ασπρόμαυρων αναφέρουν ότι η περίπτωσή του κρίνεται «αλμυρή», κι αυτό δημιουργεί δυσκολίες για να προχωρήσει. Στη λίστα βρίσκονται και ο Βερδού της Φιορεντίνα, αλλά και ο Φαν Ντερ Φάαρτ της Μπέτις.

Διαβάστε ακόμη...