Και τώρα… τρέξιμο

Από thessports.gr: Λιγότερο από 10 μέρες απομένουν, πλέον, για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και όπως ήταν αναμενόμενο, ότι είναι να γίνει και αυτόν τον Ιανουάριο, θα γίνει την τελευταία εβδομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Και τώρα… τρέξιμο

Αυτή την ώρα, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σε προχωρημένο στάδιο, καθώς ακόμη και η περίπτωση του Μπουσουφά, που ήταν στην κορυφή της λίστας, φαίνεται πως μένει στην άκρη.

Όπως έγραψε και το πρωί το Thessports, ο 31χρονος Ολλανδομαροκινός είναι λίγο... τσουχτερός, καθώς η Λοκομοτίβ Μόσχας θέλει χρήματα για να τον παραχωρήσει κι ας τον έχει ουσιαστικά εκτός ομάδας (δεν είναι ούτε στην προετοιμασία) και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Από την άλλη, ο Μπουσουφά φέρεται να ζητά ένα συμβόλαιο γύρω στα 1,5 – 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, νούμερα που ασφαλώς ξεφεύγουν για παίκτη, που ουσιαστικά είναι ανενεργός φέτος (τελευταία συμμετοχή, στις 2 Αυγούστου).

Ο Άρνεσεν συνεχίζει την έρευνα και τις επαφές και το θέμα του επιτελικού χαφ θα πέσει στο τραπέζι στη σύσκεψη που θα γίνει με τον Σαββίδη στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...