Έτοιμος ο Κουλούρης

Από inpaok.com: Ο Ευθύμης Κουλούρης ολοκλήρωσε τη θεραπεία του στη Θεσσαλονίκη και αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε (υπό τις οδηγίες του γιατρού του ΠΑΟΚ, του Γιάννη Ράλλη) αύριο (22/1) θα επιστρέψει και πάλι στην Κύπρο, για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ανόρθωση, όπου θα μείνει δανεικός έως το τέλος της σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Έτοιμος ο Κουλούρης

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός τελευταία φορά είχε παίξει στη νίκη της Ανόρθωσης επί της Αναγέννησης Δερυνείας με 2-1 στο Κύπελλο στις 6/1, όπου είχε βρει για 10η φορά φέτος δίκτυα με την κυπριακή ομάδα!

Σε 9 ματς πρωταθλήματος (στα 6 μπήκε αλλαγή και έχει συνολικά μόνο 340 λεπτά συμμετοχής) έχει πετύχει 3 γκολ, ενώ στο Κύπελλο σε δύο ματς έχει 7 γκολ (!!!) καθώς είχε πετύχει 6 μαζεμένα στο 9-0 (στις 28/10/2015) απέναντι στην Ελπίδα Ξυλοφάγου.

Συνολικά σε 11 ματς (παρότι στα περισσότερα μπήκε ως αλλαγή) έχει πετύχει 10 γκολ!

Εκτός του Κυπέλλου έχει σκοράρει το νικητήριο γκολ στο ΑΕ Πάφου – Ανόρθωση 1-2 (1/11/2015) στο 88′ (είχε μπει αλλαγή στο 87′!), το τέρμα της ισοφάρισης στο 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας (7/11) προερχόμενος πάλι από τον πάγκο, ενώ σκόραρε και στη νίκη με 2-1 επί του Άρη Λεμεσού (29/11).

Η Ανόρθωση βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, με 42 βαθμούς, πίσω μόνο από την ΑΕΚ Λάρνακας που έχει 45.

Ωστόσο η ομάδα του Κουλούρη έχει και ένα ματς λιγότερο, οπότε μπορεί να πιάσει κορυφή συνεχίζοντας να διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ συνεχίζει και στο Κύπελλο πηγαίνοντας για το νταμπλ!

Διαβάστε ακόμη...