Τρόφιμος του Ρέντη, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Το όνομα του Φίλιπ Τζούροβιτς φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή ARENA Press, καθώς ο Σέρβος είναι μέσα στους πολλούς παίκτες, που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, για την θέση του επιτελικού χαφ.
Πηγή: thessports.gr
Τρόφιμος του Ρέντη, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ

Ο Τζούροβιτς ανήκει στην Μπενφίκα, η οποία πριν από δυόμισι χρόνια έδωσε 8 εκατομμύρια ευρώ στην Χέρενφεν για να τον αγοράσει, αλλά δεν της βγήκε, και προσπαθεί να κερδίσει κάτι απ΄ αυτόν.

Ο 24χρονος χαφ έπαιξε πέρσι από ένα εξάμηνο στην Μάινς και στην Σαουθάμπτον, το καλοκαίρι επέστρεψε στην Μπενφίκα, αλλά έχει μόνο μια συμμετοχή και είναι προς παραχώρηση.

Το αξιοσημείωτο στη δική του περίπτωση, είναι πως σε ηλικία 16 ετών ο Ίλια Ίβιτς τον έφερε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, για να τον εντάξει στις ακαδημίες του.

Ο νεαρός, τότε, Σέρβος έκανε προπονήσεις στου Ρέντη, οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά ο Τζούρισιτς έφυγε, αφού έφυγε κι ο Ίβιτς από τον Ολυμπιακό, ενώ έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι δεν είχε βρεθεί μια δουλειά για τον πατέρα του για να έρθει και η οικογένειά του στην Ελλάδα.

Ο Τζούρισιτς επέστρεψε στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και δύο χρόνια αργότερα έφυγε στην Ολλανδία...

Διαβάστε ακόμη...