«Κάποιοι δεν μπορούν…»

Από thessports.gr: Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν απέφυγε τον πειρασμό να μιλήσει και για τον ΠΑΟΚ, μετά το σημερινό παιχνίδι, ενώ έβγαλε και παράπονο για το ρόστερ της ομάδας του, τονίζοντας ότι έρχονται αλλαγές τις επόμενες μέρες.
Πηγή: thessports.gr
«Κάποιοι δεν μπορούν…»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Βέροιας:

Για το παιχνίδι : «Από το καλοκαίρι είχαμε ως στόχο να φτιάξουμε μια ομάδα που θα προσπαθεί παντού να παίξει ποδόσφαιρο, αυτό κάναμε σήμερα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, παρά τις απουσίες μας. Τώρα καταλάβαμε ποιος μπορεί να παίζει για την ομάδα, ποιος για τον εαυτό του, ποιος αντέχει, ποιος πρέπει να μείνει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, συνήθως ο ΠΑΟΚ κάνει πολλά παραπάνω για να κερδίσει, σήμερα έκανε λιγότερα. Εμείς ήμασταν εκεί, μέχρι το τέλος του αγώνα».

Για τους επιθετικούς της Βέροιας : «Η απόδοση του κάθε παίκτη φαίνεται στο γήπεδο κάθε Κυριακή, δεν είναι ένα και δύο παιχνίδια. Κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις : «Θέμα βαθμολογικό δεν έχουμε, είμαστε ακόμη ασφαλείς. Θα πρέπει να έρθουν κάποιοι παίκτες, και να φύγουν κάποιοι άλλοι. Πρέπει να γίνει κάτι».

Για την επιστροφή του στην Τούμπα : «Ήταν χαρά μου που βρέθηκα εδώ. Ιδιαίτερα συναισθ δεν είχα, στεναχωρημένος που έχασε η ομάδα μου. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, που ήρθε ως αντίπαλος εδώ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ : «Δεν θέλω να πω πολλά. Ξεκίνησε καλά, είχε μια κάμψη, τώρα θα έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια. Στα πλέι οφ θα κριθούν. Έχει πολύ καλό ρόστερ ο ΠΑΟΚ φέτος. Πάρα πολύ καλό».

Διαβάστε ακόμη...