Προτάθηκε ο Ρόνι στον ΠΑΟΚ (vids)

Aπό sdna.gr: Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Χέρτα, Ρόνι, προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ, που αναζητεί παίκτη σε αυτή τη θέση.
Πηγή: sdna.gr
Προτάθηκε ο Ρόνι στον ΠΑΟΚ (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o Ρόνι, είναι ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του ξεχωρίζει συγκριτικά με τις άλλες που έχουν φτάσει στα γραφεία της Μικράς Ασίας.

Πρόκειται για τον 29χρονο Βραζιλιάνο, αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό της Χέρτα, που όπως όλα δείχνουν μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στον γερμανικό σύλλογο, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ρόνι, στα χρόνια παρουσίας του στην Χέρτα έχει παίξει συνολικά σε 112 παιχνίδια και έχει σκοράρει 30 φορές, ενώ έχει φορέσει κατά το παρελθόν και τη φανέλα της Λεϊρίας, αλλά και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παλιότερα.

Ο Ρόνι Χέμπερσον Φουρτάδο Ντε Αραούχο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ένας παίκτης που διαθέτει τα χαρακτηριστικά τα οποία αναζητούν στον ΠΑΟΚ. Εχει καλή αντίληψη του γηπέδου, έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, ενώ έχει και το γκολ στο "ρεπερτόριό" του με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα γι' αυτόν να αποτελεί η σεζόν όταν και είχε σκοράρει 18 τέρματα, στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Τη φετινή χρονιά τα πράγματα γι' αυτόν δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, αφού δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής (έχει παίξει σε ένα παιχνίδι μόλις) και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Για τον παίκτη έχει άποψη και ο Φρανκ Αρνεσεν, καθώς ο Δανός αθλητικό διευθυντής γνωρίζει καλά τον παίκτη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει υπάρξει κάτι πιο επίσημο, ωστόσο δεν αποκλείεται άμεσα ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Διαβάστε ακόμη...