O κύβος ερρίφθη : Πάει για Μπουσουφά

Από thessports.gr: Ο Μουμπάρακ Μπουσουφά είναι ο ποδοσφαιριστής, που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιτελικού χαφ!
Πηγή: thessports.gr
O κύβος ερρίφθη : Πάει για Μπουσουφά

Ο 31χρονος Ολλανδομαροκινός, που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ και έμαθε ποδόσφαιρο στον Άγιαξ, είναι αυτός που προκρίθηκε από τη λίστα με τις επιλογές που είχε ο ΠΑΟΚ.

Ο Μπουσουφά έχει παίξει στην Γκενκ, στην Άντερλεχτ, στην Ανζί και τα τελευταία 2,5 χρόνια παίζει στη Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία το καλοκαίρι του 2013 τον αγόρασε με 15 εκατομμύρια ευρώ από την Ανζί. Γι' αυτόν έχει άποψη ο Άρνεσεν, έχει όμως τις πληροφορίες του και ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και ο Λούμπος Μίχελ.

Το όνομα του Μπουσουφά συζητήθηκε στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη, με τη συμμετοχή του Σαββίδη, του Τούντορ και της επιτροπής του αγωνιστικού τμήματος. Υπήρξαν κι άλλοι στόχοι, πιο ψηλά από τον Ολλανδομαροκινό, ωστόσο το κασέ του Μπουσουφά είναι πιο προσιτό αυτή την εποχή και το ποσό που χρειάζεται για να αποκτηθεί θεωρείται ότι... ΟΚ. Οι άλλες επιλογές ήταν πιο ακριβές, χωρίς να εγγυάται κανείς ότι θα αποδώσουν.

Το κακό στην περίπτωσή του είναι φέτος δεν παίζει στην Λοκομοτίβ, γι΄ αυτό άλλωσε συζητά ο ΠΑΟΚ για να τον πάρει. Φέτος έκανε μόνο ένα παιχνίδι, στις 8 Αυγούστου, όταν έπαιξε ένα ημίχρονο με την Ντιναμό Μόσχας. Έκτοτε δεν έχει ξαναμπεί ούτε στην αποστολή και ουσιαστικά είναι ανενεργός.
Πέρσι είχε 17 αγώνες χωρίς, ενώ στην πρώτη του σεζόν στη Λοκομοτίβ είχε 25 συμμετοχές με 2 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...