«Θα αποδείξει την αξία του ο Μπερμπάτοφ»

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο Νίκος Φρούσος, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα του ΠΑΟΚ...
Πηγή: metrosport.gr
«Θα αποδείξει την αξία του ο Μπερμπάτοφ»

Για τις καλές στιγμές που έζησε αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ, είπε: Παρά το γεγονός πως τότε είχαμε κάποια οικονομικά προβλήματα, όπως όλες οι ομάδες άλλωστε εκείνη την εποχή, ζήσαμε εξαιρετικές στιγμές. Τα δύο κύπελλα που πήραμε το 2001 και το 2003 ήταν μακράν πολύ πετυχημένες χρονιές.

Για το αν εκείνη η ομάδα με τον Ιβάν Σαββίδη, θα είχε ακόμα πιο λαμπρό μέλλον: Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα πρέπει να υπάρχει υπομονή. Δεν γίνεται με την έλευση κάποιου προέδρου, από τη μια στιγμή στην άλλη να έρθει η άνοιξη. Σιγά σιγά πιστεύω πως το πλάνο της ΠΑΕ θα αποφέρει καρπούς.

Για το γεγονός πως παρά τη μεγάλη προσπάθεια του μεγαλομετόχου, δεν υπάρχει αντίκρισμα από την πλευρά των επιτυχιών: Αυτό είναι λίγο σχετικό. Πιστεύω πως αν δεν έρθει φέτος η επιτυχία, θα έρθει του χρόνου. Ο ΠΑΟΚ παρά το άσχημο ξεκίνημα που είχε, είναι μέσα στο στόχο του κυπέλλου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό μάλιστα ο οποίος βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση φέτος. Νομίζω πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το κύπελλο και μια έξοδος στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, δήλωσε: Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα φέτος και είναι το φαβορί. Εύκολα η δύσκολα πιστεύω θα περάσει, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.

Για τα αν θεωρεί πως στον ΠΑΟΚ είναι πρόβλημα το γεγονός πως η μπάλα, δεν «φτάνει» στους επιθετικούς: Αυτό είναι ένα θέμα τακτικής. Μπορεί μέσα από την τακτική να δουλέψει ο προπονητής το πλάνο που θέλει, ώστε να φτάνει η μπάλα στην επίθεση. Βέβαια είναι όλα σχετικά. Μπορεί τη μια μέρα να μην φτάνει η μπάλα στην επίθεση και την επόμενη να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό.

Για το αν πιστεύει πως οι σημερινοί επιθετικοί έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, σε σχέση με παλαιότερα: Δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο θέμα. Απλά έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο από θέμα τακτικής, έχουν έρθει προπονητές από το εξωτερικό που θέλουν να περάσουν τη δική τους φιλοσοφία. Δεν νομίζω πως είναι διαφορετικοί οι επιθετικοί σήμερα.

Για τον Μπερμπάτοφ, είπε: Νομίζω του στοίχισε το γεγονός πως ενσωματώθηκε αργά στην ομάδα και έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Βέβαια είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου κάνει τη ζημιά. Μπορεί να είχε στην αρχή κάποια προβλήματα, όμως νομίζω πως σιγά σιγά θα αποδείξει αυτό που είναι και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Για την αίσθηση του που θα βραβευτεί σύντομα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως παλαίμαχος: Το έχω συνηθίσει να σου πω την αλήθεια (γέλια).

Διαβάστε ακόμη...