«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στην προηγούμενη κλήρωση»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου, Δαμιανός Γαβριηλίδης, ο οποίος μίλησε για τα όσα έγιναν στην κλήρωση αναφορικά με το αίτημα του Παναθηναϊκού να τραβήξουν οι ομάδες τα μπαλάκια.
Πηγή: metrosport.gr
«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στην προηγούμενη κλήρωση»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην προηγούμενη κλήρωση δημιουργήθηκε μια ένταση από τους δημοσιογράφους, που δεν άκουγαν τα ζευγάρια και δημιούργησαν θέματα. Ήταν εκπρόσωποι όλων των ομάδων τότε. Σήμερα ακούσαμε ότι την κλήρωση πρέπει να την κάνουν οι ομάδες και όχι ο θεσμός. Από τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε. Τον Παναθηναϊκό τον πείσανε ότι πρέπει να το κάνει το αίτημα. Όταν σου στέλνουν ένα έγγραφο και σου λένε για διαφάνεια, εγώ δεν θα μπορούσα να δεχτώ το αίτημα.

Αισθάνθηκα προσβεβλημένος. Ήρθε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και έλεγξε τα μπαλάκια, αλλά κατάλαβε ότι όλα ήταν εντάξει. Περίμενα να έρθει κανένας δημοσιογράφος να δει τη θερμοκρασία που είχαν τα μπαλάκια, προς αυτούς απευθύνθηκα, αλλά τελικά ήρθε ο Σιωπήλης. Ο Παναθηναϊκός τελικά δέχτηκε να τραβήξουμε εμείς τα μπαλάκια. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δεν σχολίασε κάτι, όπως και κανένας άλλος. Το μόνο που είπαν ήταν να τραβήξει όποιος θέλει τα μπάλακια, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά».

Διαβάστε ακόμη...