Ώρα μηδέν στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Μία λίστα γεμάτη παίκτες περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη. Οι Τούρκοι γράφουν και για τον Γκαστόν Ραμίρες της Σαουθάμπτον.
Πηγή: sport24.gr
Ώρα μηδέν στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ

Τι γίνεται με τον Σκαριόνε (VIDEOS).

Έχουμε ήδη φτάσει στα μέσα Γενάρη και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ακόμη την πρώτη μεταγραφική κίνησή του. Κι αυτό δημιουργεί την ανάγκη να "τρέξει" από εδώ και πέρα για να καλύψει τις ανάγκες του, αρχής γενομένης από τον πιο βασικό στόχο του που είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου.

Μέχρι το μεσημέρι, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη και θα μείνει μέχρι την Κυριακή. Στο διάστημα αυτό θα έχει συσκέψεις με την επιτροπή μεταγραφών (Βεζυρτζής, Άρνεσεν, Αγγελίδης και θα φανεί αν πάρει θέση σ΄αυτή και ο Λούμπος Μιχελ) και θα παρθούν οι αποφάσεις για τους παίκτες στους οποίους θα δοθεί προτεραιότητα. Με βάση τα λίγα που έχουν διαρρεύσει και τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η περίπτωση Όσκαρ Σκαριόνε είναι από αυτές που θα εξεταστούν πρώτες, καθώς για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Κασίμπασα υπάρχει θετική εισήγηση απ΄όλους, παράλληλα, όμως υπάρχει και ένα πολύ υψηλό κασέ.

Τι συμβαίνει με Ραμίρες

Από 'κει και πέρα, ένα άλλο όνομα που μέσω Τουρκίας είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα είναι αυτό του Γκαστόν Ραμίρες. Ο 25χρονος Ουρουγουανός έχει έξι μήνες ακόμη συμβόλαιο με τη Σαουθάμπτον, ψάχνει όμως να φύγει από τώρα. Για τον Ουρουγουανό έχουν δείξει ενδιαφέρον η Μπεσίκτας, η Μπολόνια, η Σασουόλο, η Κρουζ Αζούλ, ενώ και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τη δική του έρευνα. Μέσω Έλληνα ατζέντη, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ενημερώθηκαν για όλα τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του (το κασέ του φθάνει τα 2 εκ. ευρώ και υπάρχει εκτίμηση ότι μπορεί να "κατέβει" μέχρι το 1,5). Και αυτή η περίπτωση, βέβαια, μπορεί να απασχολήσει μόνο αν ο Σαββίδης ανάψει το "πράσινο φως". Σε ό,τι έχει να κάνει με τον επιτελικό μέσο, υπάρχει και η περίπτωση του Γάλλου Ζουλιέν Γκοριούς της Γκενκ.

Χατζηισαΐας, Σινγκ και άλλοι

Τέλος, υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών σε άλλες θέσεις για τους οποίους πρέπει να ξεκαθαρίσει η στάση του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας του Πανιωνίου βρίσκεται στο στόχαστρο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει όλη την προεργασία για τη μεταγραφή του και μένει να φανεί αν ο Δικέφαλος κινηθεί να τον αποκτήσει τώρα ή το καλοκαίρι. Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, Χαρμίτ Σινγκ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μόλντε και μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του (και μέσα σ' αυτές υπάρχει και μία από ελληνική ομάδα πλην του ΠΑΟΚ). Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα που θα μελετηθεί ε\αναλυτικά από τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Δείτε βίντεο με τα κατορθώματα των Όσκαρ Σκαριόνε και Γκαστόν Ραμίρες

Διαβάστε ακόμη...