Τι συμβαίνει με Κάτσε και Μαλεζά

Από thessports.gr: Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η ανακοίνωση της αποστολής από τον Ιγκόρ Τούντορ. Είναι, όμως, λογικό να μένουν πλέον εκτός αποστολής παίκτες, που ως τώρα ήταν βασικοί. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει.
Πηγή: thessports.gr
Τι συμβαίνει με Κάτσε και Μαλεζά

Περίπτωση Κάτσε

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι ο αποκλεισμός του για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι από την 18άδα ΔΕΝ έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2017.

Στην Τούμπα αφήνουν να εννοηθεί ότι αν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν παράλογο, αλλά θα είχε ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής. Αυτής της άποψης είναι και ο Τούντορ. Στην προκειμένη περίπτωση λένε πως οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Κι αυτό φαίνεται να έχει βάση. Αυτή την εποχή ο Τούντορ έχει καταλήξει στο δίδυμο Χαρίση – Τσίμιροτ, που θεωρεί πως είναι καλύτεροι. Έχοντας την επιλογή του Τζιόλη, αλλά και του Γκολάσα στον πάγκο, ο Κροάτης θεωρεί ότι 5ος χαφ στην 18άδα είναι υπερβολή.
Σωστό ή λάθος, σε ότι αφορά την αξία του Κάτσε, ο Τούντορ έχει ένα σκεπτικό.

Περίπτωση Μαλεζά

Λιγότεροι παρατήρησαν ότι ο 31χρονος αμυντικός, που μέχρι πρότινος ήταν βασικός, έμεινε σήμερα εκτός αποστολής. Και σ΄ αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια εξήγηση.

Ο Τούντορ θεωρεί ότι ο Βίτορ είναι ο καλύτερός του αμυντικός, επειδή βοηθά πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κι από την ώρα που παίζει πλέον με τέσσερις πίσω, επιλέγει οι δύο στόπερ να είναι ο Πορτογάλος και ο αριστεροπόδαρος Τζαβέλλας.

Από την ώρα που στην 18άδα υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να παίξουν στόπερ εφόσον καταστεί ανάγκη (Σκόνδρας, Τζιόλης), ο Τούντορ επέλεξε να μην πάρει τον Μαλεζά στην αποστολή.

Γενικώς, από την ώρα που ο Κροάτης άρχισε να καταλήγει σε ένα σχήμα, είναι προφανές ότι για κάποιους παίκτες, ο χρόνος συμμετοχής θα μειωθεί. Κι εδώ ακριβώς είναι το δύσκολο για τον Τούντορ, που πρέπει να διαχειριστεί έτσι το ρόστερ του, ώστε να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και με φουλ διάθεση, όταν έρθει η σειρά τους να παίξουν.

Διαβάστε ακόμη...