Το αποφάσισε ο Τούντορ!

Από inpaok.com: Η ιδιαίτερα πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννενα, ικανοποίησε τον Ίγκορ Τούντορ και η επιλογή του 4-3-2-1 αλλά και τα πρόσωπα που επέλεξε τον δικαίωσαν.
Πηγή: inpaok.com
Το αποφάσισε ο Τούντορ!

Ο Κροάτης τεχνικός μάλιστα είναι στην ευχάριστη θέση, να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή ετοιμοπόλεμους και την Πέμπτη στην κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην Καλλονή στην Τούμπα, αναμένεται να παραμείνει πιστός στο σχήμα.

Όμως ούτε και στα πρόσωπα θα προβεί σε πολλές αλλαγές ο τεχνικός του Δικέφαλου, που είδε την ομάδα του στο προηγούμενο ματς, να λειτουργεί άψογα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τούντορ θέλει πλέον να δημιουργήσει κάποιες σταθερές σε πρόσωπα αλλά και σε ότι αφορά το σχήμα, κάτι που δεν είχε καταφέρει ως τώρα αλλά πλέον τον ευνοούν και αρκετά άλλα ζητήματα όπως το γεγονός ότι έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι απώλεια αλλά προσωρινή και μοναδική (υπάρχει και του Κωνσταντινίδη όμως αυτή είναι εδώ και καιρό γνωστή) .

Η αρχή λοιπόν έγινε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα και το προπονητικό τιμ, ελπίζει η ομάδα από εδώ και πέρα να... ρολάρει και παίρνοντας τις κατάλληλες νίκες να μπορέσει να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια .

Διαβάστε ακόμη...