"Είπα προσωπικά στον Σαλπιγγίδη ότι τον θέλω στην ομάδα"

Από contra.gr: Στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αυτά που μπορεί να προσφέρει στον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο προπονητής των "κυανέρυθρων", Μαρίνος Ουζουνίδης.
Πηγή: contra.gr
"Είπα προσωπικά στον Σαλπιγγίδη ότι τον θέλω στην ομάδα"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει πει το "ναι" στον Πανιώνιο και πλέον απομένουν τα τυπικά για την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε στον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και σε όσα μπορεί να προσφέρει στους "κυανέρυθρους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Metropolis 95,5":

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τις μεταγραφές που θα γίνουν: "Τον Σαλπιγγίδη τον έχω σε εκτίμηση και προσωπικά και σε χαρακτήρα. Του είπα και προσωπικά ότι τον θέλω στην ομάδα. Ξέρω ότι στην αρχή δεν θα είναι έτοιμος, μέχρι να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά έστω και λίγο να αγωνιστεί θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Παίρνουμε δανεικούς παίκτες αλλά η συμφωνία είναι έτσι ώστε να μείνουν καιρό μαζί μας και να μπορούμε να στηριχθούμε πάνω τους. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και θέλουμε να μείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Για να γίνει αυτό πρέπει να μεγαλώσουμε λίγο το ρόστερ μας, ειδικά αν προκριθούμε και στο κύπελλο. Δεν γίνεται με 23-24 παίκτες να βγει η χρονιά, αν θέλουμε να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά".

Διαβάστε ακόμη...