H εξήγηση του Πετράκη

Από thessports.gr: Ο Γιάννης Πετράκης απογοητεύτηκε γρήγορα από την εξέλιξη του αγώνα, παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε απόλυτα δίκαια...
Πηγή: thessports.gr
H εξήγηση του Πετράκη

Αναλυτικά τα οσα είπε :

Για το παιχνίδι : "Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, που ήταν υπό πίεση και θα έβγαζε ενέργεια, και έχει πολλή ποιότητα στην επίθεση. Στο πρώτο μέρος, τουλάχιστο στο αμυντικό κομμάτι, είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά. Δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι, μπορεί να έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά του αντιπάλου αυτό, η μπάλα δεν έμενε στα πόδια μας.

Στο δεύτερο μέρος, το γκολ του ΠΑΟΚ μας υποχρέωσε να παίξουμε πιο ψηλά, ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους να αξιοποιήσει την ποιότητα, που έχει. Στο τέλος προσπαθήσαμε, γίναμε απειλητικοί. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια.

Για το πολύ αμυντικό παιχνίδι του ΠΑΣ : "Ήταν επιλογή μας να παίξουμε αμυντικά και μέχρι το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, τα πήγαμε καλά. Το γκολ άλλαξε τα δεδομένα".

Για τον Τσάβες : "Δεν είναι δική μου δουλειά, είναι παίκτης της ομάδας μας".

Για τον Χαρίση : "Όταν τον πήρα από τους μικρούς, φάνηκε ότι έχει όλο το πακέτο. Νοοτροπία, χαρακτήρα, ποιότητα. 'Ημουν σίγουρος ότι θα παίξει. Έχει περιθώρια εξέλιξης"

Διαβάστε ακόμη...