Η πρώτη φορά του 4Χ4 και οι επτά σερί νίκες

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν για πρώτη φορά έχει φτάσει τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα ενώ υπάρχει η προοπτική να κάνει το "7 στα 7" και να ισοφαρίσει το καλύτερο νικηφόρο σερί που είχε την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: sport24.gr
Η πρώτη φορά του 4Χ4 και οι επτά σερί νίκες

O ΠΑΟΚ απέναντι στην Καβάλα "μεγάλωσε" κι άλλο το νικηφόρο του σερί. Εφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (είχαν προηγηθεί τα "διπλά" απέναντι σε Λαύριο και Κόροιβο και η εντός έδρας νίκη με τα Τρίκαλα), κάτι που δεν είχε καταφέρει ως τώρα στη Basket League.

Ο "Δικέφαλος" κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς (2015-16) είχε φτάσει τις τρεις διαδοχικές νίκες κερδίζοντας το Ρέθυμνο (εκτός), τον Κολοσσό (εντός) και τον Αρκαδικό (εντός) και αυτό το 4Χ4 που έχει πλέον, είναι η πρώτη φορά που το "πιάνει" την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα για τον ΠΑΟΚ υπάρχει η προοπτική να φτάσει τις επτά σερί νίκες και αν το κάνει αυτό, θα επαναλάβει το καλύτερο ρεκόρ που είχε την περασμένη σεζόν αναφορικά με τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 ο "Δικέφαλος" είχε καταφέρει να κάνει το "7 στα 7" καθώς είχε κερδίσει τον Πανελευσινιακό (εκτός), τον Απόλλων Πατρών (εντός), την Κηφισιά (εκτός), τον Κολοσσό (εντός), την ΑΕΚ (εκτός), τα Τρίκαλα (εντός) και το Ρέθυμνο (εντός για τα πλέι οφ).

Ο ΠΑΟΚ τις τρεις επόμενες αγωνιστικές (για την τρέχουσα σεζόν) θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, μετά θα αγωνιστεί εναντίον της Κηφισιάς εκτός έδρας και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Αρη στο "Παλατάκι". Φυσικά η συγκεκριμένη τριάδα αγώνων δεν είναι εύκολη για τους "ασπρόμαυρους" αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εφικτό να πάρουν τρεις ακόμη νίκες και έτσι να φτάσουν τα επτά συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο σερί των επτά νικών (εφόσον "έρθει") πιθανότατα να "διακοπεί" στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό (θα γίνει μετά το ντέρμπι με τον Αρη) καθώς αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ έχει τρομερά δύσκολη αποστολή απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

Διαβάστε ακόμη...