Ο Τσάβες και η αποστολή για Τούμπα

Από thessports.gr: Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όμως υπάρχει πολύ... ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του Τσάβες.
Πηγή: thessports.gr
Ο Τσάβες και η αποστολή για Τούμπα

Το γυαλί φαίνεται να έχει ραγίσει για τα καλά, με τις σχέσεις Τσάβες και ΠΑΣ Γιάννινα να είναι σε τεντωμένο σχοινί. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει προσφυγή για οικονομικά ζητήματα, έχει οριστεί δικάσιμος για τις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας, αν και από την πλευρά της ΠΑΕ τονίζουν πως όλα είναι εντάξει και υποστηρίζουν πως κανένα πρόβλημα και καμία οικονομική διαφορά δεν υπάρχει.

Στην πράξη όμως αυτό δεν αποδεικνύεται, καθώς ο Γιάννης Πετράκης τον άφησε για άλλο ένα παιχνίδι εκτός αποστολής. Ο Τσάβες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από την Παρασκευή, ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και η απουσία του από την αποστολή γεννάει πολλά ερωτηματικά. Το άμεσο μέλλον θα δείξει το τι μέλει γενέσθαι, πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την ομάδα των Ιωαννίνων μόνο καλές δεν είναι.
Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Πετράκης για τον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πλην του Τσάβες, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους: Καρανίκα και Τζημόπουλο και στον τραυματία: Ναδάλες. Σε ό, τι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στην Τούμπα ο Πετράκης θα αποτελείται από τους: Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Λίλα, αριστερά ο Στρούνα και στο κέντρο της άμυνας ο Μπέριος με τον Μιχαήλ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι: Γαρουφαλιάς και Τσουκαλάς, στα δεξιά τους ο Ηλιάδης, στα αριστερά τους ο Ακόστα και πιο μπροστά τους ο Γιάκος, ο οποιος θα κινείται περιφερειακά του Μανιά, που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με νευρομυϊκό ξύπνημα ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ...Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Στρούνα, Κοζορώνη, Σκόνδρα, Τσουκαλά, Λίλα, Μιχαήλ, Ακόστα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Μανιά, Μπέριο, Περιστερίδη, Φερφελή, Ίλιτς, Σαπαλίδη, Ηλιάδη, Ιωάννου.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντης του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος».

πηγή: joinsports.gr

Διαβάστε ακόμη...