Η προϊστορία με τις Αμαζόνες

Από paokwomansoccer/facebook: Για έβδομη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν Αμαζόνες και Π.Α.Ο.Κ. με γηπεδούχο την ομάδα της Δράμας.
Πηγή: paokwomansoccer/facebook
Η προϊστορία με τις Αμαζόνες

Ο Δικέφαλος, στα προηγούμενα έξι, μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, η οποία «ήρθε» στα χαρτιά (0-0 το αποτέλεσμα), έπειτα από ένσταση των Δραμινών. Τα τέρματα είναι 15-5 υπέρ της ομάδας μας.

Την Κυριακή, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο των Κοκκινογείων, που χρησιμοποιούν για έδρα φέτος οι Αμαζόνες. Τρία παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στη Χωριστή και άλλα τρία στην Αδριανή.

Συνολικά, ανεξαρτήτου έδρας στο πρωτάθλημα, σε 13 αγώνες, ο Π.Α.Ο.Κ. μετράει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες έναντι των Δραμινών, με 44-11 γκολ, ενώ υπάρχουν και 2 αγώνες κυπέλλου, στους οποίους νικητής ήταν και πάλι ο Δικέφαλος.

Η μεγαλύτερη εντός έδρας (Μίκρα) νίκη είναι το 10-0 της περιόδου 2010-11, ενώ η μεγαλύτερη εκτός (Χωριστή) είναι το 6-0 μια σεζόν νωρίτερα.
Στο αντίστοιχο φετινό παιχνίδι του πρώτου γύρου, τα κορίτσια μας επικράτησαν με 4-0 (9' Παντελιάδου, 30' Κακαμπούκη, 39' Δημητρίου, 50' Μάρκου).

Διαβάστε ακόμη...