Η Ideal Standard, Επίσημος Προμηθευτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Από paokbc.gr: Η Ideal Standard ξεκίνησε πρόσφατα μία ενδιαφέρουσα συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ της ομάδας, για το 2015-16.
Πηγή: paokbc.gr
Η Ideal Standard, Επίσημος Προμηθευτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

O Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου στον κόσμο, επιθυμώντας να ενισχύσει δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμόστη χώρα μας, συνεισφέρει στην προσπάθεια των αθλητών της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με την παροχή προϊόντων μπάνιου υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για ευεξία και αναζωογόνηση, υποστηρίζοντας έτσι την άριστη φυσική τους κατάσταση.

«Μας αφορά πάντα η συμμετοχή μας σε δράσεις που ωφελούν τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, οφέλη που προσφέρει κατ' εξοχήν ο αθλητισμός» δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία ο Marketing Manager της Ideal Standrad κ. Αλέξιος Κιτρομηλίδης, συμπληρώνοντας: «Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα ιστορικό αθλητικό σωματείο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας, διότι το μπάσκετ, αποτελεί για τους Έλληνες ένα κεφάλαιο διεθνών αθλητικών κατακτήσεων που μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους».

Από την πλευρά της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης κ. Στύλας Κωνσταντίνος δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Ideal Standard στην ομάδα των Χορηγών του Π.Α.Ο.Κ. και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για πολλά χρόνια».

Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.
Ideal Standard Showroom:

Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2

Σχετικά με την Ideal Standard:

Ως κορυφαία διεθνής εταιρεία στις λύσεις μπάνιου, η Ideal Standard πιστεύει ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο ιδανικό μπάνιο, όπως το ιδανικό ορίζεται για τον καθένα προσωπικά. Ως ειδική στο ανθρωποκεντρικό design εξασφαλίζει πάντα στα προϊόντα της, έναν άριστο συνδυασμό φόρμας και εργονομίας, έτσι ώστε να βιώνουν οι καταναλωτές στο μέγιστο, τα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει το μπάνιο τους.

Βασικός στόχος σε όλες τις ενέργειές της είναι να δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον προσωπικό τους αυτό χώρο, απολαμβάνοντας καθημερινά "A Beautiful Use of Space".

Η Ideal Standard αποτελεί το κορυφαίο διεθνές εμπορικό σήμα της Ideal Standard International.

Σχετικά με την Ideal Standard International:

Η Ideal Standard International, με έδρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, είναι μία ιδιωτική εταιρεία, που λειτουργεί ανεξάρτητα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου ως βασικό της αντικείμενο, η εταιρεία προσφέρει είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, συστήματα υδρομασάζ, μπανιέρες και καμπίνες ντους για κτίρια οικιακής, εμπορικής ή δημόσιας χρήσης. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 10.000 άτομα και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Διαβάστε ακόμη...