«Δεν μπορεί ο Τούντορ, δεν τον βοηθά ο Άρνεσεν» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, αλλά και στο σενάρια αντικατάστασης του Ιγκόρ Τούντορ.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν μπορεί ο Τούντορ, δεν τον βοηθά ο Άρνεσεν» (audio)

Για το αν πρέπει να φύγει ο Τούντορ: «Εγώ είμαι υπέρ της παραμονής του Τούντορ μέχρι το καλοκαίρι και τότε να παρθούν οι αποφάσεις ανάλογα με τα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας. Θα είναι κακό για την ομάδα να φύγει ο προπονητής. Όποιος και να έρθει πρέπει να αρχίσουμε ουσιαστικά από την αρχή. Τόσο ο Άρνεσεν όσο και ο Τούντορ έχουν κάνει πολλά λάθη, αλλά κυρίως το καλοκαίρι θα φανεί το κατά πόσο αναλύουν το θέμα και βλέπουν την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Να κάνουμε ταμείο το καλοκαίρι».

Για την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα δεν μου γεννά αισιοδοξία. Είχαμε πει από την αρχή ότι η ομάδα θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο για ένα δύο χρόνια μετά. Για να στηρίξει ο κόσμος θα πρέπει η ομάδα μέσα στο γήπεδο παικτικά, αγωνιστικά να δείχνει μια βελτίωση ώστε ο κόσμος να έχει την υπομονή για να στηρίξει. Δεν υπάρχει όμως καμία βελτίωση. Φάνηκε εκ των πραγμάτων ότι ο Τούντορ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολύ καλά στοιχεία, αλλά αυτήν την περίοδο που ο ΠΑΟΚ φτιάχνεται θα έπρεπε να έχει έναν προπονητή με την ανάλογη εμπειρία. Ο Τούντορ δεν φαίνεται να μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν έχει και τις βοήθειες από τον Άρνεσεν όπως φαίνεται».

Για το τι φταίει για την κακή πορεία: «Πιστεύω, χωρίς να έχω ολοκληρωμένη γνώμη για τον Τούντορ, το πιο βασικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο προπονητής. Όταν έχεις μέτρια ή καλά υλικά, ο μάγειρας παίζει ρόλο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε άσχημα, ούτε σούπερ υλικά. Χρειαζόμαστε δύο παίκτες στον άξονα, αλλά δεν έχουμε κακούς παίκτες. Ο προπονητής θα έπρεπε να έχει την εμπειρία σε τέτοιες δύσκολες διαδικασίες, όπως είναι το να φτιαχτεί από την αρχή μια ομάδα. Παρόλα αυτά επιμένω, σαν άποψη, να μείνει ο Τούντορ. Αν φύγει θα είναι χειρότερα. Αν μείνει υπάρχει ελπίδα, αν και η κατάσταση δεν είναι καλή, να μην πάει χαμένη η χρονιά, καθώς ο Τούντορ θα έχει αποκτήσει εμπειρία».

Για τον τιμ μάνατζερ: «Είχα προτείνει ένα προφίλ τιμ μάνατζερ στο οποίο ταιριάζει ο Γιώργος Σκαρτάδος. Θα πρέπει να βοηθηθεί ο οποιοσδήποτε αναλάβει αυτή τη θέση ώστε να αποκτήσει τα στοιχεία τα οποία λείπουν από την ομάδα».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...