Περσινά παιχνίδια της μοίρας

Από inpaok.com: Τα στραπάτσα, που έχει βιώσει ο ΠΑΟΚ, στη διοργάνωση του Κυπέλλου δεν είναι και λίγα κι οι αποκλεισμοί, που έχει γνωρίσει, από ομάδες μικρότερου βεληνεκούς κάμποσοι!
Πηγή: inpaok.com
Περσινά παιχνίδια της μοίρας

Κάτι ανάλογο με τη ήττα της Τετάρτης κόντρα στην Καλλονή στη Μυτιλήνη (έστω και κατά το ήμισυ), συνέβη έναν χρόνο πριν, όταν ο Δικέφαλος αποκλείστηκε στη φάση των «32» του θεσμού. Συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου, μένοντας στην ισοπαλία με 0-0 και, μοιραία, έμεινε κι εκτός συνέχειας του Κυπέλλου.

Το εν λόγω αποτέλεσμα έδωσε στην Κέρκυρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού με τους Φαίακες να μαζεύουν 5 βαθμούς σε τρεις αγώνες, ενώ ο Δικέφαλος τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου με 2 βαθμούς και με επιπλέον αντιπάλους, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα κι ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Η διαφορά με φέτος είναι πρώτον ότι ο ΠΑΟΚ έχει περάσει από τη φάση των ομίλων σε αυτή των «16» της διοργάνωσης, αποφεύγοντας το περσινό κάζο, και δεύτερον ότι έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και να κερδίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον επαναληπτικό απέναντι στην Καλλονή, στις 14/1, στο γήπεδο της Τούμπας. Έτσι, θα αποφύγει ένα νέο ντροπιαστικό αντίο, στο οποίο κινδυνεύει να υποχρεωθεί από τη χειρότερη ομάδα της Super League.

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Γκόμες(39΄ Ζουμπουλάκης), Ρόχας, Μαρκόβσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσες (69΄ Κοντός), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Ποζατζίδης (46΄Ρατς), Μαντούρο, Τζανδάρης (62΄ Αθανασιάδης), Κάτσε, Σαββίδης (70΄ Μακ), Γκολάσα, Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας)

Αναλυτικά, τα περσινά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ κι η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-0

Βαθμολογία
1. ΠΑΣ Γιάννινα 7
2. Κέρκυρα 4
3. Απόλλων Καλαμαριάς 3
4. ΠΑΟΚ 2

Διαβάστε ακόμη...