Ο Σίλντενφελντ χτυπάει την πόρτα του Σαββίδη

Με ποιον τρόπο η πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ προσπαθεί να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες για επιστροφή στην Τούμπα.
Πηγή: sport24.gr
Ο Σίλντενφελντ χτυπάει την πόρτα του Σαββίδη

Είναι σαφές, μέσα από πολλές πληροφορίες που προκύπτουν το τελευταίο διάστημα, ότι ο βασικός παίκτης (και) στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Και αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο οι συνεργάτες του, αλλά και διάφοροι εκπρόσωποι παικτών που φιλοδοξούν να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γκόρντον Σίλντενφλεντ, που όπως έχει γράψει εδώ και μέρες το Sport24.gr, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης που είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της περιόδου 2012-2013 στον ΠΑΟΚ, ως δανεικός από τη Ντινάμο Μόσχας, προσπαθεί να πάει στη Θεσσαλονίκη μέσω της ίδιας οδού. Από τη Ρωσία.

Με τις επαφές που είχε εκεί ο ατζέντης του, πιθανόν και μέσω Τσιστιακόφ, προσπαθεί να έχει απευθείας επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη για να τον πείσει να τον πάρει στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια να πάει στα προκριματικά του Champions League και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο "Σίφο" ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) στη Λεωφόρο και είδε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, κάτι που να δείχνει ότι μπορεί οι "πράσινοι" να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...