Το πλάνο Τούντορ για Καλλονή

Πολύ πιθανό θεωρείται να παρουσιάσει σε σχηματισμό 4-4-2 τον ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη ο Ιγκόρ Τούντορ για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με την Καλλονή.
Πηγή: inpaok.com
Το πλάνο Τούντορ για Καλλονή

Αυτό τον σχηματισμό είχε αποφασίσει για το παιχνίδι με την Ξάνθη που αναβλήθηκε. Ο Κροάτης δεν πήρε τις τελικές του αποφάσεις καθώς απομένει η προπόνηση της Τρίτης. Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της αποστολής που θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης για την Μυτιλήνη.

Ο Τούντορ προσανατολίζεται στην τετράδα Λέοβατς, Τζαβέλλα, Μαλεζά και Σκόνδρα για την άμυνα. Ωστόσο στην διάρκεια της προπόνησης χρησιμοποίησε και τον Βίτορ στη θέση του Μαλεζά και τον Κίτσιου στη θέση του Σκόνδρα.

Στην μεσαία γραμμή φαίνεται αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει τον Τζιόλη που δεν τον προόριζε για την 11αδα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Οι Τσίμιροτ και Γκολάσα θα είναι πιθανότατα οι δυο παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν εκτός από τον Τζιόλη στην μεσαία γραμμή καθώς οι Σάμπο και Κάτσε θα μείνουν στον πάγκο.

Στην επίθεση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει την τριάδα Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη, Μακ που θα χρησιμοποιούσε στην Ξάνθη αν διεξαγόταν το παιχνίδι. Ο Βούλγαρος θα χρησιμοποιηθεί πίσω από τον Κλάους και τον Σλοβάκο, σε πιο επιτελικό ρόλο, θεωρητικά στην κορυφή του ρόμβου που θα αποτελείται από τους Τζιόλη, Τσίμιροτ και Γκολάσα. Αυτό τουλάχιστον δοκίμασε και στην προπόνηση της Δευτέρας η τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Ο Μελίσσας θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης καθώς ο Ολσεν επιστρέφει από την πατρίδα του όπου βρέθηκε για την γέννηση του παιδιού του την Τρίτη και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στην Μυτιλήνη.

Διαβάστε ακόμη...