Το κορυφαίο ΠΑΟΚτσήδικο δώρο!

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η προσέλευση του κόσμου, που παρατηρήθηκε στις μπουτίκ του Δικεφάλου, κατά το διάστημα των εορτών.
Πηγή: inpaok.com
Το κορυφαίο ΠΑΟΚτσήδικο δώρο!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αποτελούν παραδοσιακά ημέρες ανταλλαγής δώρων κι έτσι οι φίλοι του Δικεφάλου δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα «ασπρόμαυρα» καταστήματα, προκειμένου να προμηθευτούν από' κει το χριστουγεννιάτικο δώρο τους για μικρούς και μεγάλους. Ποιο, όμως, ήταν αυτό, που κέντρισε το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας των φίλων της ομάδας κι αποτέλεσε το νούμερο ένας στις προτιμήσεις τους;

Χωρίς αμφισβήτηση, το προϊόν, που πωλήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, τις ημέρες των εορτών, αποτελώντας, συνάμα, το κορυφαίο ΠΑΟΚτσήδικο δώρο, δεν είναι άλλο από τη συλλεκτική Monopoly, αφιερωμένη στα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου! Η ειδική έκδοση του ιστορικού αυτού παιχνιδιού, με τίτλο «ΠΑΟΚ 90χρόνια», το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το μακρινό 1935, κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη ημέρα, που παρουσιάστηκε στο κοινό κι αναδείχθηκε σε... πρωταθλητή των «ασπρόμαυρων» χριστουγεννιάτικων δώρων. Αυτό, διότι απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους, γεγονός, που το καθιστά το απόλυτο ΠΑΟΚτσήδικο δώρο.

Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των επισκεπτών των καταστημάτων του Δικεφάλου σε Τούμπα κι Αγίας Σοφίας κατέλαβαν οι παιδικές φανέλες, οι οποίες, μάλιστα, κινήθηκαν πολύ καλύτερα από τα περσινά επίπεδα, αφού σ' αυτό συνέβαλε και το δωρεάν τύπωμα με κάθε αγορά.

Επίσης, πολύ καλά πήγαν τα εποχιακά προϊόντα, όπως τα χριστουγεννιάτικα t-shirts, αλλά και τα κασκόλ, οι σκούφοι, οι ατζέντες και τα ημερολόγια. Ενώ, εξαιρετική κίνηση είχε και η ειδική σειρά με τα προϊόντα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που έθεσε, πρόσφατα, σε κυκλοφορία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τις φανέλες των ποδοσφαιριστών, αυτή που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των προτιμήσεων του κόσμου δεν είναι άλλη από του Βούλγαρου σταρ της ομάδας και με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη.

Οι άνθρωποι του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ εμφανίζονται υπερευχαριστημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα του κοινού στα δύο καταστήματα της ομάδας όσο κι από την αγορά των προϊόντων, οι οποίες παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αύξηση σε σχέση με πέρσι. Σ'αυτό, βέβαια, συνέβαλλαν οι πιο δυνατές προωθητικές ενέργειες, που σχεδιάστηκαν, φέτος, όπως το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, το τριήμερο 18-20/12, στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, που συγκέντρωσε πληθώρα επισκεπτών, η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Σίνδου στο PAOK City Store 1926, αλλά κι η ύπαρξη περιπτέρου του ΠΑΟΚ στην «Ονειρούπολη» της Δράμας.

Ενώ, αντίθετα, ανασταλτικός παράγοντας για την περσινή μειωμένη προσέλευση αποτέλεσε, αναμφίβολα, η προεκλογική περίοδος, που συνέβαλε στο αναπόφευκτο... μούδιασμα του κόσμου.

Φέτος, η εικόνα στις «ασπρόμαυρες» μπουτίκ ήταν εντελώς διαφορετική με τους υπεύθυνους της ομάδας να τονίζουν, πρωτίστως, την πολύ μεγαλύτερη διάθεση με την οποία προσήλθε ο κόσμος, τις ημέρες των γιορτών, η οποία συνοδευόταν κι από μεγαλύτερη προθυμία για αγορές.

Διαβάστε ακόμη...