Όταν έκανε την ανατροπή στα χιόνια! (video)

Από inpaok.com: Μπορεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια να αναβλήθηκε, λόγω σφοδρής χιονόπτωσης, ωστόσο ο Δικέφαλος έχει αγωνισθεί, στο παρελθόν, σε λευκό σκηνικό!
Πηγή: inpaok.com
Όταν έκανε την ανατροπή στα χιόνια! (video)

Το INPAOK θυμάται και σας παρουσιάζει την αναμέτρηση των δύο «ασπρόμαυρων» ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στη χιονισμένη Τούμπα, στις 16 Δεκεμβρίου 2001 για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Οι 1884 ατρόμητοι φίλαθλοι του Δικεφάλου, που βρέθηκαν στις εξέδρες, έγιναν μάρτυρες ενός συναρπαστικού παιχνιδιού τόσο ως προς τις συνθήκες διεξαγωγής του όσο κι ως προς την εξέλιξή του.

Το σκορ άνοιξαν οι Κρητικοί, στο 5ο μόλις λεπτό του αγώνα, με τον Αδάμο για να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων ο Σοάρες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, η συνέχεια επιφύλασσε εκπλήξεις από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προς τους οπαδούς τους, που φρόντισαν, έτσι, να τους κρατήσουν ζεστούς, παρά την αρχική μεταφορική, αλλά και κυριολεκτική παγωμάρα!

Την αρχή έκανε ο Κωνσταντινίδης, στο 55', μειώνοντας σε 1-2 για το Δικέφαλο, ενώ το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Οκκάς, στο 60'. Κάπου εκεί οι οπαδοί του Δικεφάλου σταμάτησαν να παίζουν χιονοπόλεμο με τη φαλάκρα του επόπτη κι εστίασαν την προσοχή τους στο συγκλονιστικό, όπως εξελίχθηκε αγώνα. Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε, στο 67′, με τον έτερο Κύπριο του ΠΑΟΚ, Γιασεμή να «γράφει» το τελικό 3-2, λυτρώνοντας, έτσι, τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμη...