Τι συμφώνησαν για Γκαλίτσιο!

Από thessports.gr: Από χίλια κύμματα πέρασε η απόκτηση του Γιάννη Γκαλίτσιου από του ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα φαίνεται πως ο 29χρονος αμυντικός θα φορέσει τα ασπρόμαυρα αφού επήλθε συμφωνία μέσα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Τι συμφώνησαν για Γκαλίτσιο!

Αν και ο Άρνεσεν είχε συμφωνήσει αρχικά με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκο, για κλειστό συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, τελικώς οι δικαιολογημένες ενστάσεις του Βεζυρτζή είχαν αποτέλεσμα κι έτσι ο Γκαλίτσιος θα κληθεί να υπογράψει στον ΠΑΟΚ συμβόλαιο για έξι μήνες.

Ο Βεζυρτζής θεώρησε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεσμευτεί ο ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει να παίξει ποδόσφαιρο 8 μήνες, και παρά το ότι αρχικά επέμενε, ο Άρνεσεν έκανε πίσω και συμφώνησε να δοθεί στον Γκαλίτσιο συμβόλαιο για έξι μήνες.

Εφόσον σ΄ αυτό το διάστημα δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και κυρίως ότι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω από τους υπάρχοντες, τότε το συμβόλαιο θα ανανεωθεί.

Η λύση του εξάμηνου, θεωρητικά θα βόλευε και τον Γκαλίτσιο, εφόσον πιστεύει στις δυνατότητές του. Ένας ποδοσφαιριστής που είναι 8 μήνες εκτός δράσης δεν μπορεί να διεκδικήσει μεγάλο συμβόλαιο κι αν πιστεύει στον εαυτό του, κάνει συμβόλαιο για έξι μήνες και το καλοκαίρι παίρνει πολύ περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε ακόμη...