Μυρίζει μπαρούτι στην Τούμπα

Από thessports.gr: Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ και απ΄ ότι φαίνεται, είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να... εκτραχύνεται η κατάσταση.
Πηγή: thessports.gr
Μυρίζει μπαρούτι στην Τούμπα

Οι ανακατατάξεις που έφερε ο Σαββίδης στο αγωνιστικό τμήμα, φαίνεται πως φέρνουν αναταράξεις.

Ήδη με το καλημέρα, αρχίζουν να έρχονται στην επιφανεια τα προβλήματα και στην Τούμπα μυρίζουν πλέον μπαρούτι, βλέποντας κανείς τι συμβαίνει με την περίπτωση του Γκαλίτσιου!

Ο 29χρονος αμυντικός, είναι επιλογή του Λέκο, του βοηθού του Τούντορ, καθώς ήταν συμπαίκτες στη Λόκερεν. Η εισήγηση πήγε στον Άρνεσεν, ο οποίος συναντήθηκε στο Ντόρτμουντ, στο περιθώριο του αγώνα με την Μπορούσια, με τον μάνατζερ του Λαρισαίου, Πολ Κουτσολιάκου, και συμφώνησαν.

Η μεταγραφή πάει να γίνει εν αγνοία του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα έπρεπε να είναι γνώστης της υπόθεσης.

Ο Γκαλίτσιος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να πέρασε κι από εξετάσεις, και πριν καν υπογράψει, πήγε στη Μεσήμβρια για προπόνηση, δημιουργώντας "τετελεσμένα γεγονότα".

Ο Βεζυρτζής δεν συμφωνεί μ΄ αυτή τη μεταγραφή, κι αυτό έχει μια λογική, και κυρίως επειδή πρόκειται για παίκτη που έχει να ακουμπήσει μπάλα 8 μήνες. Μόλις τη Δευτέρα, άλλωστε, έλεγε στην ΕΡΤ3 ότι "ο ΠΑΟΚ θα πάρει έτοιμους παίκτες, να παίξουν την Κυριακή". Ο Γκαλίτσιος θέλει 1-2 μήνες για να φτάσει σε σημείο να παίξει.

Στην περίπτωση του Γκαλίτσιου, εμφανίζεται και η πρώτη "κόντρα" Άρνεσεν – Βεζυρτζή. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, τι κατάληξη θα έχει και φυσικά, τι επίπτωση στον σχεδιασμό (;) και στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...