Έφυγαν… τρέχοντας!

Από inpaok.com: Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ από το Κερατσίνι για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πηγή: inpaok.com
Έφυγαν… τρέχοντας!

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και συνοδοί (Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλη Γαλατσόπουλος και άλλοι) αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για δηλώσεις, με εξαίρεση τους Μαρκόπουλο και Δέδα που έκαναν δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ με την πρόφαση... να προλάβουν την πτήση για Θεσσαλονίκη, κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν από το γήπεδο, προφανώς μη μπορώντας να αντέξουν και οι ίδιοι την ντροπή που φόρτωσαν στον Δικεφάλο. Τα αγωνιστικά λάθη και φυσικά τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και άφησαν την ομάδα ανοχύρωτη, οδήγησαν στον σημερινό αποκλεισμό – ντροπή που βαραίνει όλους όσοι ασχολούνται με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχασε μια μοναδική ευκαιρία να ξαναβρεθεί σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 17 χρόνια από λάθη που έγιναν κυρίως το καλοκαίρι και αφορούν τον εντελώς απαράδεκτο σχεδιασμό αυτής της ομάδας, για τον οποίο κανείς δεν έχει αναλάβει ακόμα την ευθύνη.

Διαβάστε ακόμη...