Αυτά τα συμβόλαια λήγουν

Από inpaok.com: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και εκτός των μεταγραφών απασχολούν και τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2016.
Πηγή: inpaok.com
Αυτά τα συμβόλαια λήγουν

Με το άνοιγμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν, είναι... ελεύθεροι να συζητήσουν με οποιαδήποτε ομάδα το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πέντε... ανοιχτά μέτωπα αναφορικά με παίκτες του Δικεφάλου που το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι δύο Πορτογάλοι κεντρικοί αμυντικοί των «ασπρόμαυρων». O Ρικάρντο Κόστα και o Μιγκέλ Βίτορ. Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Τζιόλης, ο σούπερ σταρ του Δικεφάλου Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και o νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Μελισσάς.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από την 1/1/2016 οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές εκτός από τον ΠΑΟΚ μπορούν να συζητήσουν και να δεχθούν πρόταση και από άλλους συλλόγους σχετικά με το μέλλον τους από το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται βάση συμβολαίου η συνεργασία τους με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...