Νέο χειρουργείο για τον «Μπίδη»

Από metrosport.gr: Με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις της προηγούμενης δηλαδή σεζόν, θα επιχειρούσε να μπει στο πρόγραμμα στην αρχή της φετινής, αυτές που ακολούθησαν το μετέφεραν για τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο όμως ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα πρέπει να περιμένει δύο ακόμη μήνες για να διαπιστώσει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί τουλάχιστον στο τελευταίο μέρος της σεζόν.
Πηγή: metrosport.gr
Νέο χειρουργείο για τον «Μπίδη»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους πόνους στο αριστερό πόδι όπου τον Νοέμβριο του 2014 –στο παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία- υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα- και ως εκ τούτου δεν κατόρθωσε να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η απόφαση που πήρε ήταν να μπει ξανά στο χειρουργείο κάτι που έγινε προ ημερών προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στην επιγονατίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο Χαραλαμπίδης θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα προλάβει να μπει στο παρκέ πριν το τέλος της σεζόν, μετά από δύο μήνες περίπου δηλαδή κατά τον Φεβρουάριο.

Αν όλα εξελιχθούν καλά θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα για να μπει ακολούθως στο ομαδικό και να προσπαθήσει να παίξει.

Τα προβλήματα είναι προφανή, καθώς ο Χαραλαμπίδης βαδίζοντας στα 40 του χρόνια –έχει γενέθλια τον Απρίλιο- προερχόμενος από τόσο σοβαρό τραυματισμό και έχοντας μείνει 13 μήνες ως τώρα και 15-16 μέχρι να φανεί αν θα είναι σε θέση να παίξει, θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει.

Στον ΠΑΟΚ έγιναν κάποιες σκέψεις για μια πιθανή συνεργασία σε άλλο επίπεδο αλλά δεν έχουν «ωριμάσει» ακόμη.

Διαβάστε ακόμη...