Η συνάντηση Ιβάν-Μελισσανίδη

Από inpaok.com: Την ευκαιρία να συζητήσουν –για άλλη μια φορά- την τραγική κατάσταση της ελληνικής διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχαν πρόσφατα οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισαννίδης.
Πηγή: inpaok.com
Η συνάντηση Ιβάν-Μελισσανίδη

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγη μόνο ώρα μετά την άφιξη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ταξίδεψε από την Αθήνα προκειμένου να βρεθεί με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στους αγώνες του Ολυμπιακού. Τα διαιτητικά όργια όχι μόνο μένουν ατιμώρητα αλλά επιβραβεύονται όπως αποκαλύπτεται από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους διαιτητές η ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Σαββίδης και Μελισσανίδης ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία. Αυτό ακριβώς ήταν και το θέμα συζήτησης. Πως και πότε θα αλλάξει η κατάσταση που βυθίζει όλο και περισσότερο στην ανυποληψία, το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αμφότεροι δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για τον προκλητικό –σε βαθμό κακουργήματος- τρόπο που μεταχειρίζονται οι διαιτητές τον Ολυμπιακό και φυσικά για την κάλυψη που τους παρέχουν οι παρατηρητές και η ΚΕΔ. Το χειρότερο είναι ότι ολ΄ αυτά συμβαίνουν για να ικανοποιηθεί η αρρωστημένη επιδίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη να κατακτήσει το πρωτάθλημα με 30 νίκες!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι δυο επιχειρηματίες δείχνουν αποφασισμένοι να οργανώσουν μια σειρά κινήσεων και παρεμβάσεων που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά. Αν και τι θα καταφέρουν θα το ξέρουμε σύντομα. Πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ΕΠΟ . Εκεί στοχεύουν οι δυο επιχειρηματίες που έχουν αντιληφθεί ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην δομή και την λειτουργία της ομοσπονδίας, η κατάσταση θα παραμένει ίδια και πιθανότατα θα χειροτερεύει. Ισως του χρόνου ο Μαρινάκης επιδιώξει να πάρει το πρωτάθλημα με 30 νίκες και συγκεκριμένο σκορ σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού! Τα έχουμε δει όλα σ΄ αυτή τη χώρα!

Διαβάστε ακόμη...