Καθοριστικό τετ-α-τετ Σαββίδη-Βεζυρτζή

Από sport24.gr: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα κάνει σήμερα (20/12) ξεχωριστή συνάντηση με τον πολύπειρο παράγοντα για να ξεκαθαρίσουν πλήρως οι αρμοδιότητές του.
Πηγή: sport24.gr
Καθοριστικό τετ-α-τετ Σαββίδη-Βεζυρτζή

Από τις 7 Δεκεμβρίου που ο Νίκος Βεζυρτζής μπήκε στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διευκρινίστηκε πώς ο ρόλος του στην ομάδα αφορά στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μόνο που αυτός ο τίτλος είναι πολύ γενικός και δεν ξεκαθαρίζει από μόνος του μέχρι που φθάνουν οι αρμοδιότητες του πολύπειρου παράγοντα.

Ο παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, έχει ήδη αποκτήσει μία γνώση του τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας, έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν (προσθήκη στελεχών σε συγκεκριμένα πόστα όπως αυτό του τιμ μάνατζερ, αλλαγή σε καθημερινές διαδικασίες εντός ομάδας), αλλά δεν πρόκειται να τις εφαρμόσει αν δεν πάρει το "πράσινο φως" από τον Ιβάν Σαββίδη.

Γι' αυτό και κρίθηκε απαραίτητο, ξέχωρα από τη χθεσινή ευρεία σύσκεψη, παρουσίας όλου του δ.σ. και των Άρνεσεν-Τούντορ, Σαββίδης και Βεζυρτζής να έχουν τετ-α-τετ σήμερα, στη διάρκεια του οποίου θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Ο τελευταίος έχει να προτείνει και συγκεκριμένα πρόσωπα για συγκεκριμένους ρόλους εντός ομάδων, δεν θέλει όμως σε καμία περίπτωση να "συμπέσουν" οι αρμοδιότητές του με αυτές του Φρανκ Άρνεσεν και να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας.

Εξάλλου, πρέπει και ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του να δείξει πώς ακριβώς σκέφτεται τη συνεργασία με τον Νίκο Βεζυρτζή, γι΄ αυτό και το ραντεβού των δύο ανδρών είναι εξόχως ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...