"ΟΚ" ο Μάρκοβιτς

Από contra.gr: Ο Νίκολα Μάρκοβιτς αφήνει πίσω του το πρόβλημα που είχε στην σπονδυλική στήλη και συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής.
Πηγή: contra.gr
"ΟΚ" ο Μάρκοβιτς

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (το Σάββατο ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λαύριο).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκολα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Λιέτουβος Ρίτας, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε το τελευταίο διάστημα στην σπονδυλική στήλη και στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως ο παίκτης φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και για την ώρα αυτά δεν είναι αρνητικά (απεναντίας φαίνονται θετικά), σύμφωνα με όσα εκτιμούν στον ΠΑΟΚ. Εξακολουθεί να υπάρχει η άποψη πως ο παίκτης είναι ευχαριστημένος στον "Δικέφαλο", όπως είχαμε τονίσει και στους "ασπρόμαυρους" θα ήθελαν να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα της παραμονής του.

Στο μεταξύ, τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στο Λαύριο θα παρακολουθήσει στην Αθήνα ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενώ για τον Ρόμπερτ Ντόζιερ ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Λε Μαν σύμφωνα με όσα γράφουν στην Γαλλία, στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως δεν υπάρχει κάτι στην υπόθεσή του (από το καλοκαίρι είχαμε γράψει το όνομά του και ο Αμερικανός βρέθηκε μια ανάσα από το να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβρη).

Διαβάστε ακόμη...