«Δε θα κλειστούμε στην Τούμπα»

Από metrosport.gr: Για τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο τεχνικός διευθυντής της χανιώτικης ομάδας και πρώην σκάουτερ του Δικεφάλου, Γιάννης Βλάχος.
Πηγή: metrosport.gr
«Δε θα κλειστούμε στην Τούμπα»

«Εμείς γενικά έχουμε ως φιλοσοφία να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Το έχουμε πετύχει με ομάδες του ιδίου βεληνεκούς με μας. Χρειάζονται όμως κι άλλα πράγματα, όπως πρέσινγκ, δημιουργία ευκαιριών. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ακόμη κι αν δεν καταφέρνεις να πάρεις αποτέλεσμα στα μεγάλα παιχνίδια, με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού ωφελείσαι μακροπρόθεσμα. Για αυτό και δε θα κλειστούμε στην Τούμπα. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και αν μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι έχει καλώς. Αν δεν τα καταφέρουμε, δε θα είμαστε δυσαρεστημένοι, αν παίξουμε καλά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ είπε μεταξύ άλλων:
«Έχει παίκτες που μπορεί από μια στιγμή να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Μπήκε με πολύ ενθουσιασμό, περίμενα όμως να έχει αυτή την κοιλιά που ήταν κι αυτή φυσιολογική, όταν άρχισαν να συγκεντρώνονται πολλά παιχνίδια, αφού υπήρχε αδυναμία ετοιμότητας των καινούργιων παιδιών. Ήταν λογικό να υπάρξει η κάμψη. Ο ΠΑΟΚ γενικά όμως είναι σε καλό δρόμο και χρειάζεται χρόνο και υπομονή γιατί βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση»

Τέλος, για τους συχνούς τραυματισμούς, πρόβλημα που υπάρχει χρόνια στον ΠΑΟΚ:
«Θεωρώ ότι τα γήπεδα στη Νέα Μεσήμβρια είναι ένας λόγος. Και φυσικά οι συνθήκες που υπάρχει εκεί. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζεται πολλά χρόνια. Έχει να κάνει και με άλλα πράγματα, δεν ρίχνουμε μόνο εκεί το βάρος».

Διαβάστε ακόμη...