Η εξήγηση Φρανκ για τις θλάσεις

Από inpaok.com: Την δική του εξήγηση για τις 17 θλάσεις που μετρά ο ΠΑΟΚ, έδωσε στην πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα, ο Φράνκ Αρνεσεν.
Πηγή: inpaok.com
Η εξήγηση Φρανκ για τις θλάσεις

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστηρίζει ότι η εξέλιξη είναι απόλυτα φυσιολογική με δεδομένο ότι οι παίκτες είχαν ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Δανός υποστηρίζει ότι η τελευταία περίοδος ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου και η προετοιμασία ξεκίνησε την 1 Ιουλίου και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 16 Ιουλίου με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ με την Λοκομοτίβα για την β΄ προκριματική φάση του Europa League. Ο Αρνεσεν συζητώντας και με το ιατρικό τιμ επιβεβαίωσε την άποψη ότι το διάστημα των 3 εβδομάδων που είχαν στη διάθεση τους για ξεκούραση οι παίκτες, είναι μικρό με δεδομένες τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας που έχει δώσει συνολικά 29 παιχνίδια από τις 14 Ιουλίου.

Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση του και για τους παίκτες που αποκτήθηκαν με μεταγραφή. Κάποιοι δεν είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενώ άλλοι χρησιμοποιήθηκαν πολύ νωρίτερα από το φυσιολογικό λόγω των υποχρεώσεων που είχε η ομάδα.

Για τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν ουσιαστικές ευθύνες για την μάστιγα των τραυματισμών που μάλιστα είχαν προβλεφθεί ως ένα σημείο από το ιατρικό τμήμα και τον γυμναστή της ομάδας το καλοκαίρι, όταν οι επιτελείς του Δικεφάλου αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος στην προσπάθεια να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...