Ξεσηκωμός για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Aπό inpaok.com: Μεγάλη κινητοποίηση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο βόλει. Οπως είναι γνωστό ο Δικέφαλος υποδέχεται στο Παλατάκι την ομάδα του Πειραιά (18:00) με στόχο τη νίκη που θα φέρει την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη πιο κοντά στην κορυφή καθώς θα μειώσει τη διαφορά που την χωρίζει από τον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.com
Ξεσηκωμός για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να την σπρώξει στη νίκη. Τα εισιτήρια παρουσιάζουν ήδη ζήτηση που αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι την ημέρα του αγώνα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, υπάρχουν 200 εισιτήρια VIP των 20 ευρώ ενώ για τους συνδέσμους υπάρχουν ειδικές τιμές.

Αποφασίζουν για τον ξένο

Παράλληλα ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι συνεργάτες του με εντολή του Θανάση Κατσαρή, αναζητούν τον ξένο παίκτη που θα αποκτήσει η ομάδα για να ενισχυθεί στην υποδομή. Συγκεκριμένα εξετάζονται τρεις τέσσερις αξιόλογες περιπτώσεις ξένων παικτών πριν γίνει η τελική επιλογή. Στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγαν όχι στην επιστροφή του Σαφράνοβιτς αν και θεωρείται δύσκολη περίπτωση λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η οικογένεια του για να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, θα έχει γίνει η τελική επιλογή και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ο παίκτης θα προστεθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...